Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  14:41:05

Άδωνις σε Βερύκιο με επίκεντρο Καραμανλή και ΝΔ

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, απάντησε σε σχόλιο του Δήμου Βερύκιου, σχετικά με τις ευθύνες για την φονική φωτιά στην Ανατολική Αττική.

Κόντρα μεταξύ του δημοσιογράφου και αντιπροέδρου του Alpha, Δήμου Βερύκιου, και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνι Γεωργιάδη, ξέσπασε με αφορμή ανάρτηση του αρχισυντάκτη του «Πρώτου Θέματος», Μάκη Πολλάτου στο Twitter, σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, χθες Τρίτη από το Λαύριο.

Σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Μάκης Πολλάτος, παρέθεσε την δήλωση του πρωθυπουργού ότι «οι δασικοί χάρτες έπρεπε να έχουν γίνει από τη δεκαετία του 50», σχολιάζοντας, «ελπίζω σε λίγο να μην ρίξει τις ευθύνες για τη φωτιά στο Μάτι και την εκατόμβη των νεκρών στους Σοφοκλή Βενιζέλο, Κωνσταντίνο Καραμανλή, Παπάγο και Πλαστήρα!».

Ο αντιπρόεδρος του Alpha, Δήμος Βερύκιος, απάντησε στο σχόλιο του Μάκη Πολλάτου, γράφοντας «ναι Μάκη μου, οι ρίζες του κακού στο Μάτι φτάνουν στον Κωνσταντίνο Καραμανλή, την εποχή της αντιπαροχής & της άναρχης δόμησης στα Αστικά Κέντρα. Η γενιά μας θυμάται τις διαφημίσεις του ´70 «οικόπεδα με δόσεις/φως-νερό-τηλέφωνο»...Τουλάχιστον εσυ & θύμηση έχεις & ακριβοδίκαιος ήσουν».

Άμεση ήταν η αντίδραση από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σχολίασε «σταματά ρε Δήμο πια έχεις καταντήσει αηδία! Ναι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής διόρισε άχρηστους να διαχειριστούν την φωτιά και εξέλεξε την ανύπαρκτη και εξαφανισμένη Δούρου...».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline