Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  16:30:19

Την υπεράσπιση Καμμένου ανέλαβαν στελέχη του

Κατηγορηματικός ότι «η κυβέρνηση δεν πρόκειται να πέσει» εμφανίστηκε στον Θέμα 104,6 ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παναγιώτης Σγουρίδης.

Κατά τον ίδιο, «η σχέση του πρωθυπουργού με τον υπ. Άμυνας, των δύο προέδρων που συγκυβερνούν, είναι άριστη. Μπορώ να σας πω ότι έχουν άμεση επικοινωνία».

«Τις απαντήσεις ολοκληρωμένα και όχι παραφθαρμένες και ελλιπείς θα τις δώσει ο ίδιος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας με την επιστροφή του την ερχόμενη εβδομάδα», δήλωσε στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, σχετικά με τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει από τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Και συμπλήρωσε: «Η πραγματικότητα αποτυπώθηκε ευκρινώς και με πολύ ωραία αίσθηση του χιούμορ από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, όταν είπε ότι υπάρχει τυφώνας στις ΗΠΑ και δεν είναι το όνομά του Πάνος, είναι Μάικλ».

«Δεν ενοχλήθηκε κανένας από τα όσα είπε ο Πάνος Καμμένος στις ΗΠΑ», υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 "Καλημέρα Ελλάδα". Αναφορικά με την χθεσινή τοποθέτηση του Θεόδωρου Τοσουνίδη στην ίδια εκπομπή ότι οι ΑΝΕΛ θα μπορούσαν να ψηφίσουν πρόταση μομφής της ΝΔ για την Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Κατσίκης σχολίασε πως ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ έκανε μία «υπόθεση εργασίας».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline