Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  16:16:26

Περίπτωση Κοτζιά για Ποτάμι- Θεοδωράκη

Διπλή δήλωση από τον επικεφαλής και από τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για την παραίτηση-ρήξη του πρώην υπουργού Υπουργού Εξωτερικών, με χαρακτηρισμούς βαρείς.

Θεοδωράκης: O κ. Τσίπρας όμηρος του κ. Καμμένου

«Ανάμεσα σε Κοτζιά-Καμμένο, ο κ.Τσίπρας διάλεξε τον Καμμένο», σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης για την παραίτηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού πρόσθεσε ότι «ο πρωθυπουργός είναι όμηρος του υπουργού Άμυνας, που έχει αναγορευθεί σε πανίσχυρο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και πορεύεται με πρώτο μέλημα μη δυσαρεστήσει τον συνεταίρο του».

«Οι προειδοποιήσεις ότι δεν θα ανεχθεί διγλωσσία, μοιάζουν εντελώς αστείες όταν ο κατεξοχήν εκφραστής της διγλωσσίας παραμένει στη θέση του και παραιτείται ο εκφραστής της κυβερνητικής γραμμής», επεσήμανε ο κ. Θεοδωράκης.

Ποτάμι: Ποιος κάνει κουμάντο στην κυβέρνηση;

«Ποιος κάνει κουμάντο στην κυβέρνηση;», διερωτάται από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας. «Πρώτα καθάρισε τον Φίλη. Τώρα καθάρισε τον Κοτζιά. Τελικά φαίνεται ποιος κάνει κουμάντο σε αυτή την κυβέρνηση της ΠΦΑ», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline