Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  02:57:24

Παυλόπουλος, Μητσοτάκης, Γεννηματά για Πετρούνια

Τα συγχαρητήριά του στον Λευτέρη Πετρούνια για την τρίτη κατάκτηση παγκοσμίου κυπέλου στην ενόργανη, εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ψυχική δύναμη του αθλητή, ο οποίος αγωνίστηκε τραυματισμένος και την Δευτέρα μπαίνει στο χειρουργείο.


«Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νέα παγκόσμια διάκρισή σου, σου απευθύνω και την έκφραση του ειλικρινούς μου θαυμασμού για την ανυπέρβλητη ψυχική σου δύναμη» γράφει το συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Τσίπρας: Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Πετρούνιας

Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια, εκφράζει μέσω Twitter, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι συνεχίζει να γράφει μία μοναδική ιστορία επιτυχιών και διακρίσεων.

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας @Petrounias E συνεχίζει να γράφει μια μοναδική ιστορία επιτυχιών και διακρίσεων. Θερμά συγχαρητήρια για το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο επίπεδο!» σημειώνει ο Αλ. Τσίπρας.

Κοινοποίηση στο Twitter για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Λευτέρη Πετρούνια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν υπάρχει πια ρεκόρ που να μην το σπάει. Τρίτο συνεχόμενο χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον Πετρούνια, που δεν τον σταμάτησε σήμερα ούτε ο τραυματισμός του. Λευτέρη, σε ευχαριστούμε που μας έκανες περήφανους για ακόμα μια φορά!», έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Γεννηματά: Η ψυχή και το πείσμα του τον οδήγησαν ξανά στην κορυφή

Σε δήλωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια για την επιτυχία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ντόχα.
«Η ψυχή, η θέληση και το πείσμα του χρυσού Λευτέρη Πετρούνια, τον οδήγησε πάλι στην κορυφή. Παρά τον τραυματισμό του, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και μας έκανε χαρούμενους. Πολλά συγχαρητήρια» δήλωσε η Φ. Γεννηματά.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline