Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  10:45:50

Αντάρτικο Τζιτζικώστα

Μύλος και σύγχυση στη Νέα Δημοκρατία για τις υποψηφιότητες στο Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Μετά την αναγκαστική παραίτηση του Παν. Ψωμιάδη (που ήθελε να τον διαδεχθεί ο αδελφός του Διονύσης, αντιπεριφερειάρχης) εκλέχτηκε στη θέση του ο βουλευτής Απόστολος Τζιτζικώστας.

Δεν έμεινε κανένας από τους παράγοντες της Θεσσαλονίκης ικανοποιημένος από τη διοίκηση του. Ούτε και το κόμμα της «Νέας Δημοκρατίας» επίσης. Του καταλογίζουν συγκρουσιακή διάθεση και αναποτελεσματικότητα. Η ηγεσία του κόμματος και της Κυβέρνησης, δηλαδή Αντ. Σαμαράς, αναζητούν άλλο πρόσωπο για υποψήφιο περιφερειάρχη.

Ο Απ. Τζιτζικώστας ενήμερος για όλα αυτά, κήρυξε αντάρτικο. Ανακοίνωσε μόνος του την υποψήφιότητά του, αιφνιδιάζοντας τους πάντες δημιουργώντας. αμηχανία στη ΝΔ. Άγνωστο ακόμα πόσο θα διαρκέσει το αντάρτικο και ποιόν θα υποστηρίξει για υποψήφιο περιφερειάρχη η ΝΔ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline