Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018  17:22:56
Πρόσωπα

Πρόσωπα (999)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

«Η απογοήτευση είναι συνεχόμενη... Είμαι πολύ κουρασμένη αλλά δεν θα σταματήσω γιατί κάπου εκεί πέρα σίγουρα υπάρχει ένα παιδί που με περιμένει και το περιμένω κι εγώ να έρθει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μάρκου.
Ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Πιονγιάνγκ, δήλωσε ότι προτίθεται να πάρει την τουρκική υπηκοότητα, γράφει η τουρκική εφημερίδα Hürriyet.
Μιλώντας στο Euronews και κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα εάν αποκλείει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τον Μάιο ο Αλέξης Τσίπρας είπε με νόημα ότι αυτό «δεν αποτελεί στόχο, ούτε στρατηγική, ούτε επιθυμία» της κυβέρνησης. Απέφυγε δε να αποκλείσει το ενδεχόμενο.
Φιάσκο του ΑΠΕ και ευτελισμός της Κυβέρνησης εξαιτίας μιας παραπλανητικής και επιπόλαιας διαρροής για τους αφελείς Ελληνες συταξιούχους αλλά και τους «Κουρόφραγκους» των Βρυξελλών.
Κατηγορούμενος για την επίθεση με ανθοδέσμη – βόμβα τον Ιούνιο του 2012 στη Βουλιαγμένη με στόχο έναν ιδιοκτήτη ξενοδοχείου (που εφέρετο ως προκλητικός εραστής συζύγου μεγαλοεπιχειρηματία, με πολλές ποινικές εμπλοκές και ο ίδιος) αλλά και ύποπτος για «έμμεση» συμμετοχή στο…
Με αφορμή την πρόσφατη επίθεση σε ασυνόδευτα προσφυγοπούλα στο Ωραιόκαστρο 57 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση σε τρεις υπουργούς, Προστασίας του πολίτη, Δικαιοσύνης και μεταναστευτικής πολιτικής, στην οποία κάνουν λόγο για ύπαρξη φασιστικών ομάδων που δρουν οργανωμένα και προβαίνουν σε…
Σελίδα 1 από 100