Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  13:50:28

Απίστευτη επίθεση κατά ελεγκτών

Εστιάτορας παρότρυνε τους πελάτες να λιντσάρουν το ΣΔΟΕ. Αρνήθηκε τον έλεγχο ο καταστηματάρχης και προχώρησε σε σωματικές απειλές - Το μαγαζί ήταν γεμάτο, αλλά δεν είχε κόψει ούτε μία απόδειξη - Όλο και πυκνώνουν τα φαινόμενα ανομίας αλλά και θρασύτητας και φοροκλοπής.

Όχι μόνο αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο από το κλιμάκιο της ανεξάρτητης αρχής Δημοσίων Εσόδων ο ιδιοκτήτης μιας ταβέρνας στην Θεσσαλονίκη αλλά άρχισε να παροτρύνει τους πελάτες του να λιντσάρουν τους ελεγκτές!

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε μια κατάμεστη ταβέρνα στο Παπάφειο της Θεσσαλονίκης. Όπως διαπίστωσε το κλιμάκιο της αρχής που μπήκε στο γεμάτο εστιατόριο, κανένα τραπέζι δεν είχε απόδειξη, όπως ορίζει ο νόμος.

Οι ελεγκτές τότε ζήτησαν από τον καταστηματάρχη να προχωρήσουν σε έλεγχο, προκαλώντας την οργή του! Εκτός του ότι αρνήθηκε τον έλεγχο, άρχισε να φωνάζει για να τους διώξει, ενώ ταυτόχρονα παρότρυνε τους πελάτες του να... τον βοηθήσουν. Να τους εκβάλλουν δυναμικά εκτός του καταστήματος και να τους εκδιώξουν. Δεν φαίνεται να κατάφερε τέτοια συμπαράσταση από τους πελάτες, μάλλον τον άδειασαν οι περισσότεροι.. Με συνέπεια να παρέμβει η αστυνομία για τη θρασύτατη παράβαση και συμπεριφορά. Συμπεριφορά η οποία εκτός από το πρόστιμα θα οδηγήσει και σε κλείσιμο του εστιατορίου για ορισμένες ημέρες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline