Κυριακή 24 Ιουνίου 2018  13:49:14

NonPaperNews

NonPaperNews

Άγνωστος παράγοντας η έκταση και η επίδραση από τη βία και τη νοθεία στα εκλογικά αποτελέσματα σε όλη την Τουρκία και ιδιαίτερα την ανατολική.

Σοκ από την αποκάλυψη των ΝΕΩΝ του Σαββάτου ότι οι δύο ΥΠΕΞ και οι Πρωθυπουργοί Τσίπρας- Ράμα είναι έτοιμοι να συμψηφισθούν ως ακραίες και εθνικιστικές τις αναφορές για τη «Βόρειο Ήπειρο» και αντίστοιχα για τους «Τσάμηδες της Ηπείρου».

Θα είναι του χρόνου και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επικεφαλής δικού του συνδυασμού, μετά την εξασφάλιση της υποστήριξης που φαίνεται να εξασφάλισε από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ.

Τιμητική αναγνώριση για τη σύγχρονη Ελλάδα και τον κοινωνικό της πολιτισμό από ένα διάσημο καλλιτέχνη, με μεγάλες ευαισθησίες αλληλεγγύης και ανθρωπιάς απέναντι στα δράματα της μετανάστευσης των πολιτικών προσφύγων αλλά και των μεταναστών.

Νέα επιτεύγματα στην ιατρική τεχνολογία φιλοδοξούν να προσφέρουν στους ασθενείς φροντίδα ανάλογη με αυτήν που έχουν οι πρωταγωνιστές του «Star Trek».

Μια διεθνής ομάδα αστρονόμων έκανε τον πιο ακριβή έως σήμερα έλεγχο της γενικής θεωρίας σχετικότητας του Αϊνστάιν όχι μόνο πέρα από το ηλιακό μας σύστημα, αλλά και πέρα από τον δικό μας γαλαξία, επιβεβαιώνοντας την ορθότητά της, για τη συμπεριφορά της βαρύτητας σε κοσμική κλίμακα. Συνδυάζοντας στοιχεία από το διαστημικό τηλεσκόπιο «Χαμπλ» και το Πολύ Μεγάλο Τηλεσκόπιο του Ευρωπαϊκού Νοτίου Αστεροσκοπείου στη Χιλή, οι επιστήμονες έδειξαν ότι πράγματι η βαρύτητα συμπεριφέρεται όπως ακριβώς προβλέπει η γενική θεωρία σχετικότητας που είχε παρουσιάσει ο Άλμπερτ Αϊνστάιν το 1915. Από τότε, η θεωρία αυτή έχει περάσει με «άριστα» από αλλεπάλληλα τεστ στη Γη και το διάστημα. Οι νέες ακόμη πιο μακρινές μετρήσεις, που έδειξαν πως καμπυλώνεται το φως (και άρα ο χωροχρόνος) γύρω από τον γαλαξία, επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά ότι η θεωρία είναι σωστή.

Στο Κιλκίς, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 105η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νέο κρούσμα αποστασιοποίησης στο ΠΟΤΑΜΙ, μετά την περίπτωση του Γρηγόρη Ψαριανού, που δήλωσε ότι έκλεισε η δική του πορεία προς και με την Αριστερά.

Σελίδα 1 από 1520