Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017  20:18:16

NonPaperNews

NonPaperNews

Ήδη, η μεγάλη ομάδα από επιστήμονες στην Αθήνα, την Πάτρα και τα Ιωάννινα νίκησαν το Πάρκινσον σε πειραματόζωα. Θα ακολουθήσει το κλινικό στάδιο.

«...Στην Ελλάδα η κύρια σύνταξη (1.152 ευρώ τον μήνα) αντιστοιχεί σε ποσοστό 78% της μέσης αμοιβής (1.470 ευρώ τον μήνα), ενώ στη Γερμανία αντιστοιχεί μόλις στο 41% (3.134 ευρώ ο μέσος μισθός και 1.278 ευρώ η κύρια σύνταξη).

Μετά τις θεωρίες περί σημερινού Τρίτου Ράιχ και «τοκογλύφων της Ευρώπης», τώρα πυρά κατά Σόιμπλε και Τόμσεν, που μας βλάπτουν.

Δεν πάει πολύς καιρός, τον περασμένο μήνα, όταν ο Τούρκος υπουργός Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου κάλεσε Έλληνες γιατρούς να πάνε να διορισθούν σε νοσοκομεία της Τουρκίας.

Τσουχτερά πρόστιμα, κλείσιμο στα «παράθυρα» για παραβάτες ιδιοκτήτες και επιπλέον επαγγέλματα και καταστήματα-στόχοι.

Βασανιστικές οι διαδικασίες και ο χρόνος αναμονής για ειδικότητα, που συχνά φτάνει τα δύο χρόνια. Οι εξοντωτικές συνθήκες εργασίας και οι μηδαμινές αμοιβές. Αμφιβολίες για την επιτυχία του νέου συστήματος.

Εδώ και μήνες υπήρχαν οι φήμες ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το iPhone 7 σε κόκκινο χρώμα, με την εταιρεία να παρουσιάζει σήμερα το νέο της κινητό.

Η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ξεκινά τη δοκιμαστική λειτουργία της στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με τις Ημέρες Λατρευτικής Μουσικής.

Σελίδα 1 από 2112

Tο νέο online lifestyle περιοδικό!

logo5

line chart   Ισοτιμία νομισμάτων

ισοτιμια ευρω δολλαριου

news   Πρωτοσέλιδα