Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018  09:28:00

NonPaperNews

NonPaperNews

Εχετε εμμονή με το Σπουργίτι του Αρκά; Δεν μπορείτε με τίποτε να ξεπεράσετε τη Λουκρητία; Θα γελάτε για πάντα με τον Μοντεχρήστο;

Την ετήσια λίστα με τα θέματα που απασχόλησαν τον πλανήτη και οι χρήστες τα έψαχναν στην μηχανή αναζήτησης δημοσιεύει σήμερα η Google στην έκθεση «The Year in Search 2018».

Όλο και περισσότερα διεθνή ΜΜΕ καταγράφουν την σταθερή πρωτιά της ΝΔ και του Μητσοτάκη σε αλλεπάλληλε δημοσκοπήσεις και αντλούν από αυτές αρκετά επιχειρήματα.

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε δύο γύρους συναντήσεων με συνολικά 45 επενδυτές, στο πλαίσιο του 20ού ετήσιου συνεδρίου Invest in Greece της Capital Link, στη Ν. Υόρκη.

Παράλληλα η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποκάλυψε χθες στον ΣΚΑΙ ότι ο χρυσοπληρωμένος αργότερα κ.Πετσίτης ήταν και πριν τον Ιανουάριο του 2015 στενός συνεργάτης του Νίκου Παππά οδηγός και έμπιστος του.

Και αναφορές παράλληλα σε «δεξιούς θεσιθήρες» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι Παν. Καμμένος, Ελενα Κουντουρά, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά Κατερίνα Παπακώστα, Δημ. Παπαγγελόπουλος, Τέρενς Κουίκ.

Οι δηλώσεις του Ερντογάν γίνονται την επομένη της ανακοίνωσης από την Ουάσινγκτον ότι εγκατέστησε, παρά την αντίθεση της Άγκυρας, παρατηρητήρια για την αποτροπή των συγκρούσεων ανάμεσα στον τουρκικό στρατό και τις YPG, τις Μονάδες Προστασίας του Λαού η Τουρκία θεωρεί πως οι YPG αποτελούν προέκταση στη Συρία του Εργατικού Κόμματος του Κoυρδιστάν (PKK).

Σελίδα 1 από 1739