Σάββατο 21 Απριλίου 2018  06:56:05

NonPaperNews

NonPaperNews

Συνολικά 1.968 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν στα νησιά του βόρειου Αιγαίου το φετινό Μάρτιο. Από αυτούς 1.369 πέρασαν στη Λέσβο, 541 στη Σάμο και μόλις 58 στη Χίο. Τον Ιανουάριο είχαν περάσει 1.504 άτομα και το Φεβρουάριο 997.

Συναγερμός στις Βρυξέλλες προκάλεσε η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σύμφωνα με την οποία όσοι πρόσφυγες έρθουν στην Ελλάδα από τις 17 Απριλίου και μετά δεν θα είναι σε καθεστώς περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας και θα κυκλοφορούν ελεύθερα, σύμφωνα με την σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Είχαν αποτέλεσμα οι έντονες διαμαρτυρίες της Εκκλησίας, των φορέων, της ΝΔ αλλά και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ «Δεν θα μπορούν να υιοθετούν ζευγάρια με σύμφωνο συμβίωσης» λέει τώρα το υπουργείο Εργασίας.

Ο επαναυπολογισμός των συντάξεων με το νόμο Κατρούγκαλου- Αχτσιόγλου- Πετρόπουλου θα φέρει νέες μειώσεις σε όλες τις συντάξεις.

«Αυτοί είναι οι πέντε ηγέτες, που απειλούν τον κόσμο» με τον ηγεμονισμό και τι ακραίες αντιλήψεις και συμπεριφορές τους. Ποιοί είναι όλοι ακριβώς.

Στο δύσκολα, κομματικά και πολιτικά, ο αρμόδιος υπουργός Γιώργος Σταθάκης. Η Κυβέρνηση έχει δρομολογήσει το κρίσιμο της υπόθεσης στη Βουλή, με επιδίωξη Τρίτη και Τετάρτη να έχει ολοκληρωθεί η .. όλη συζήτηση και ψήφιση του κρίσιμου νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Μεγάλη η διεθνής ενίσχυση και απήχηση σχετικά. Θα πλεύσουν στις ελληνικές θάλασσες το καλοκαίρι, επιβεβαίωσε ο Κουβέλης.

Η δίκη για τους Έλληνες φιλοναζί άρχισε στις 20 Απριλίου 2015 και δεν βρίσκεται ούτε στο μέσον της... Με επικεφαλής τους Μάρτιν Μπόρμαν και Χέρμαν Γκέρινγκ η δίκη των 24 Γερμανών εθνικοσοσιαλιστών εγκληματιών του Β' Παγκόσμιου Πολέμου διήρκεσε από τις 20 Νοεμβρίου 1945 μέχρι την 1η Οκτωβρίου 1946.

Στο στόχαστρο ο υπουργός Νικ. Τόσκας για τις καταφρονητικές δηλώσεις του όσον αφορά την εγκληματικότητα αλλά και για την ανικανότητα της Αστυνομίας να εντοπίσει τους δολοφόνους, τους οποίους από τη Μεγάλη Τετάρτη διέρρεε ότι τους είχε, ήδη, εντοπίσει.

Σελίδα 1 από 1448