Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017  18:47:06

NonPaperNews

NonPaperNews

Γκάφα ολικής στα φετινά βραβεία Όσκαρ. Αυτό που εκτυλίχθηκε στο Dolby Theater μάλλον απογοήτευσε τους πρωταγωνιστές και συντελεστές της ταινίας «La La Land». Η επική γκάφα των διοργανωτών στην 89η απονομή των Οσκαρ είχε ως αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί ως καλύτερη ταινία το μιούζικαλ του Ντάμιεν Σαζέλ ενώ στην πραγματικότητα η ταινία που είχε κερδίσει ήταν το «Moonlight».

Μάλιστα το λάθος δεν έγινε άμεσα αντιληπτό, αλλά αφότου οι συντελεστές της ταινίας είχαν ήδη αρχίσει να ευχαριστούν φίλους και συγγενείς για τη στήριξή τους.

Ακόμη και μετά τη διόρθωση της γκάφας πολλοί ήταν αυτοί που έμειναν να απορούν εάν επρόκειτο για κάποιο αστείο...

Τελικά, οι συντελεστές του «La La Land» αποχώρησαν από τη σκηνή δίνοντας τη θέση τους στους πρωταγωνιστές του «Moonlight».

Δέκα ημέρες περίπου θα μείνει η Τρόικα. Αμφίβολο εάν θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι συμφωνίες της δεύτερης διαπραγμάτευσης. Τα μεγάλα αγκάθια του Αφορολόγητου, του ασφαλιστικού και των συντάξεων, παλαιών και νέων.

Ο πλανητάρχης βιαστής της Ελευθερίας των ΗΠΑ και του ομώνυμου αγάλματος σε καρναβάλι στη Γερμανία.

Αποκαλύψεις του Σταύρου Τζίμα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για την Τουρκική εμπλοκή και στη διευθέτηση-υπονόμευση της ΑΟΖ με Αλβανία, που είχε επιτύχει η Ελλάδα επί διακυβέρνησης Σαλή Μπερίσα.

Πρωτόγονοι δήθεν λαϊκοί αγωνιστές και επαναστάτες του χώρου της άκρας αριστεράς, που συνεχίζουν να ασχημονούν στο κέντρο της πόλης και γύρω από τα Εξάρχεια, θρασείς και ατιμώρητοι.

Πως προετοιμάζονται και με ποιες πολιτικές τιμών, προσφορών, διαφήμισης και προϊόντων ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την επέλαση του τεράστιου Ομίλου, που θα λειτουργήσει τις επόμενες ημέρες.

Από την Πτολεμαΐδα ήταν η οικογένεια του ιδιοκτήτη και οδηγού παρκαρισμένου οχήματος του φρικτού δυστυχήματος στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ.

Φέρονται ότι ανησυχούν Αμερικανικοί παράγοντες για την επιθετικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο και στο Κυπριακό αλλά -σε αντίθεση με την προεδρία Μπ. Ομπάμα, -αλλά και Μπιλ Κλίντον- να μην παρεμβαίνουν έστω με συστάσεις για αυτοσυγκράτηση και καλή γειτονία, όπως παλαιότερα, αλλά δεν παρεμβαίνουν.

Μεγάλη, δολοφονική ταχύτητα και αφαίρεση ανθρώπινων ζωών. Η μαύρη Porsche την οποία οδηγούσε με ιλλιγγιώδη ταχύτητα ο «βενιαμίν» της οικογένειας του Απόστολου Βακάκη, που ως γνωστόν είναι ο ιδιοκτήτης της αλύσιδας καταστημάτων Jumbo, συγκρούστηκε με το σταθμευμένο αυτοκίνητο, μάρκας Honda Civic, στο parking της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Θήβας.

Σελίδα 1 από 2151

Tο νέο online lifestyle περιοδικό!

logo5

line chart   Ισοτιμία νομισμάτων

ισοτιμια ευρω δολλαριου

H ζωντοχήρα ξαναχτυπά με βιβλίο online:

logo-story

news   Πρωτοσέλιδα