Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017  13:50:43

NonPaperNews

NonPaperNews

Στις αρχές του Δεκεμβρίου του 2015 ο μητροπολίτης χαρακτήριζε «αποβράσματα» της κοινωνίας τους ομοφυλόφιλους, προτρέποντας το ποίμνιό του να τους επιτεθεί: «Φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Μαυρίστε τους!», έγραφε χαρακτηριστικά.

Αν και ο δήμος Μάνδρας ζητούσε από την Περιφέρεια Αττικής να προχωρήσει τα αντιπλημμυρικά ακριβώς στα ρέματα που προκάλεσαν το κακό, δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση - Τι δήλωνε η Περιφερειάρχης, κατηγορώντας τους προκατόχους της και τι (δεν) έκανε τελικά.

Η Ερμού είναι και πάλι μετά από χρόνια στην 20άδα με τους πιο ακριβούς εμπορικούς δρόμους παγκοσμίως, σκαρφαλώνοντας 6 ολόκληρες θέσεις -A+A από πέρσι.

Παρά τη μεγάλη πτώση των πωλήσεων στα βιβλία, οι τηλεοπτικές εκπομπές του Άδωνη πραγματοποιούσαν σχετικά ικανοποιητικές πωλήσεις, με βάση την πολύχρονη παράδοση, την ποιότητα των εκδόσεων και τις χαμηλές τιμές-προσφορές.

Η προκλητική υπερήφανη ανακοίνωση των αναρχικών. ΝΔ –ΠΑΣΟΚ για εισβολή Ρουβίκωνα στο υπ. Άμυνας: Η επιτομή του εξευτελισμού μιας Κυβέρνησης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην περιοχή - Σήμερα, μαζί, οι δύο υποψήφιοι αρχηγοί του νέου φορέα πήγαν στους πληγέντες - Ο πρωθυπουργός περιορίστηκε μόνο σε διάγγελμα από τηλεοράσεως κατά την πρωτη ημέρα.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα απαντήσει ο ΥΠΕΑ τη Βουλή στο πολυήμερο μπαράζ ΝΔ- ΠΑΣΟΚ Καμμένος: «Χαίρομαι που ο Αρειος Πάγος θα διερευνήσει τη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία».

Σελίδα 1 από 1290