Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  20:38:14

Οι Anonymous ετοιμάζουν νέο «χτύπημα» κατά του ISIS

Νέες... εκπλήξεις ετοιμάζει για το Ισλαμικό Κράτος η ομάδα χακτιβιστών Anonymous, όπως αναφέρουν σε νέο μήνυμα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Το τελευταίο διάστημα, οι Anonymous κάνουν ότι μπορούν για να γελοιοποιήσουν τους μαχητές του ISIS διαδικτυακά, είτε τοποθετώντας τους σε διαφημίσεις για βιάγκρα είτε κάνοντάς τους να μοιάζουν με... πάπιες με τη βοήθεια του Photoshop.

Τώρα, η ομάδα έχει αρχίσει να διακινεί στο δίκτυό της ένα έγγραφο μέσω του οποίου καλεί τον κόσμο σε μια «μέρα θυμού» απέναντι στους τζιχαντιστές. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι χάκερ διοργανώνουν πορείες και διαμαρτυρίες κατά του Ισλαμικού Κράτους σε πολλές πόλεις του κόσμου στις 11 Δεκεμβρίου.

Ένα μέλος της οργάνωσης εξήγησε στη βρετανική Mirror για ποιο λόγο οι χάκερ έχουν γεμίσει το διαδίκτυο με σατιρικές φωτογραφίες των τζιχαντιστών: «Για να καταλάβεις πρέπει πρώτα να δεις πως λειτουργεί ο ISIS. Αυτοί ζουν από το φόβο και ελπίζουν ότι μέσα από τις πράξεις τους θα μπορέσουν να μας κάνουν όλους να σιωπήσουμε, να ξαπλώσουμε κάτω και να κρυφτούμε από το φόβο μας».

Όπως εξήγησε ο ίδιος, οι φωτογραφίες αυτές δείχνουν ότι «δεν φοβόμαστε» και πως «δεν σκοπεύουμε να υποταγούμε». «Θα τους κοροϊδέψουμε γιατί είναι χαζοί» τόνισε ο χάκερ, που δεν κατονομάστηκε από την τάμπλοϊντ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline