Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  02:16:02

NonPaperNews

NonPaperNews

Οι άνθρωποι σήμερα πιστεύουν ότι τα γηρατειά αρχίζουν σε μεγαλύτερη ηλικία από ό,τι παλαιότερα, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Τα ταξίδια ως φοιτητής είναι αυτά που μένουν και θα συζητάς αργότερα με την παρέα σου. Εξερευνείς νέα μέρη χωρίς έννοιες με γέλια και αξέχαστες στιγμές.

«Οι άσπονδοι συνέταιροι Άδωνις Γεωργιάδης και Νέα Αριστερά προσπαθούν να αλλάξουν την ατζέντα διαστρεβλώνοντας δήλωσή μου για την Υγεία», υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Κόπηκαν 15 κόμματα, μεταξύ των οποίων οι «Σπαρτιάτες» - Όλα τα κόμματα και οι συνασπισμοί κομμάτων που θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές.

Ερωτηθείς για το εάν θα πάει σε εκκλησία τη Μεγάλη Εβδομάδα, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε «θα πάω. Στην Κέρκυρα είναι η πρόθεσή μου. 

Η αλαζονεία στον γυάλινο πύργο της Κυβέρνησης και της ΝΔ, που βρίσκονται πρέπει να σταματήσει, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν έχουν μείνει πανεπιστήμια στη Γάζα. Οπότε επιλέξαμε να διεκδικήσουμε το πανεπιστήμιό μας για τον λαό της Παλαιστίνης», δήλωσε Εβραία φοιτήτρια στο Κολούμπια που συνελήφθη και εκδιώχθηκε από το πανεπιστήμιο.

Σελίδα 1 από 2776
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline