Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  23:10:22

Υπερβολές και κακοδιοίκηση: Κλείνει για 14 ημέρες το Μουσείο της Στοάς του Αττάλου, μετά από κρούσμα κορωνοϊού σε..... μια καθαρίστρια. Κύριο

Μια ακόμα απόδειξη του καθεστώτος κοπάνας και χαλαρής υπηρεσιακής συνείδησης, που έχει κυριαρχήσει στους αρχαιολογικούς χώρους.

θα παραμείνει το Μουσείο της Στοάς του Αττάλου, στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς, μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού.

Το άκρον άωτον της δήθεν προστασίας από τον κορωνοιό στο Κράτος. Της υποβάθμισης των αρχαιολογικών χώρων ως μνημείων πολιτισμού και σεβασμού στον επισκέπτη τους από τα πέρατα του κόσμου.... Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, «σήμερα εργαζόμενη, ως προσωπικό καθαριότητας, στους αρχαιολογικούς χώρους της Αρχαίας Αγοράς, της Ρωμαϊκής Αγοράς και της Βιβλιοθήκης Αδριανού ειδοποίησε την υπηρεσία της, την αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών, ότι κατόπιν ειδικής εξέτασης σε δημόσιο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί από τον ιό Covid-19.

Η τελευταία εργάσιμη μέρα της υπαλλήλου ήταν η Τρίτη 4 Αυγούστου τρέχοντος έτους. Σύμφωνα με τους προϊσταμένους της, η συγκεκριμένη υπάλληλος τηρούσε με ιδιαίτερη σχολαστικότητα όλα τα δέοντα μέτρα ασφαλείας και καθαριότητας».

Απολύμανση στο Μουσείο της Στοάς του Αττάλου λόγω κορωνοϊού

Κατόπιν αυτού, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση:

«Το Μουσείο της Στοάς του Αττάλου, στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Αγοράς, θα παραμείνει κλειστό για 14 ημέρες.
Αύριο θα γίνει απολύμανση, τόσο στο μουσείο, όσο και σε όλους τους χώρους (τουαλέτες, φυλάκια κλπ.
Αύριο το σύνολο των εργαζομένων στους ανωτέρω χώρους θα υποβληθεί σε ελέγχους από τους ειδικούς του ΕΟΔΥ, οι οποίοι θα δώσουν και τις αναγκαίες οδηγίες για τα περαιτέρω.
Οι ανοιχτοί χώροι θα λειτουργούν κανονικά με αποκλεισμό -όταν χρειάζεται- των σημείων, στα οποία θα γίνονται οι απολυμάνσεις».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline