Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  00:55:51

Η βασανιστική ενοχή και η «αποτυχία» οδήγησαν στον ευαίσθητο ιδιοκτήτη του Γηροκομείου (με μόνο 3 κρούσματα) στην αυτοκτονία. Το αποχαιρετιστήριο σημείωμα που άφησε, αποκαλυπτικό μιας σπάνιας -ασυνήθιστης ευαισθησίας. Κύριο

Άγιος Στέφανος: Το σπαρακτικό γράμμα του ιδιοκτήτη του γηροκομείου που αυτοκτόνησε.

Τέλος στη ζωή του έδωσε ο ιδιοκτήτης οίκου ευγηρίας στον Άγιο Στέφανο, όπου τις προηγούμενες ημέρες εντοπίστηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊου, όταν σε όλα τα άλλα σε Αττική και επαρχία σημειώθηκαν δεκάδες κρούσματα μολύνσεων, νοσηλείες σε ΜΕΘ και πολλοί θάνατοι..Πάντως είχε διαγνωστεί και ο ίδιος θετικός στον ιό και δεν άντεξε το τεράστιο βάρος της ευθύνης.

«Με νίκησε ο κοροναϊός» αναφέρει στο σπαρακτικό γράμμα που άφησε λίγο πριν αυτοκτονήσει ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο, Δημήτρης Καμπάναρος.
Το πλήγμα ήταν διπλό: σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, αφού και ο ίδιος είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό.

«Είμαι ένας αποτυχημένος, δυσφήμισα το γηροκομείο, δεν τα κατάφερα, απέτυχα. Πλέον δεν θα εμπιστευτεί ποτέ κανείς, με νίκησε ο κοροναϊός» αναφέρεται στο σημείωμα που βρέθηκε δίπλα στον αυτόχειρα και εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απονεοημένη πράξη.
Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν μετά τον εντοπισμό τριών θετικών κρουσμάτων στο γηροκομείο, δύο εργαζομένων και μιας ηλικιωμένης.
Από την πρώτη στιγμή ο ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας, Δημήτρης Καμπάναρος, έδειχνε να μην πιστεύει ότι συνέβη αυτό, αφού όπως υποστήριζε είχε λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος μιλώντας σε μέσα μαζικής ενημέρωσης την περασμένη Τρίτη, ο ΕΟΔΥ είχε πάει για τεστ στις 16 Σεπτεμβρίου και όλοι ήταν αρνητικοί.

Κλιμάκιο κλήθηκε ξανά προληπτικά από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη και πήγε την προηγούμενη Πέμπτη (15 Οκτωβρίου). Τότε πραγματοποιήθηκαν rapid tests και βγήκε θετικό το δείγμα μιας εργαζόμενης.
Ωστόσο, η αρνητική αυτή εξέλιξη και το βάρος της ευθύνης, είχαν επιβαρύνει πάρα πολύ, σύμφωνα με πληροφορίες, την ψυχολογική κατάστασή του.
Τραγική κατάληξη: Σήμερα, Τετάρτη, ο 41χρονος ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας Νέα Θάλπη, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί μιλούν για έναν άνθρωπο ευαίσθητο, έναν ευσυνείδητο επαγγελματία, έναν λαμπρό επιστήμονα οποίος ακόμη και χτες τηλεφωνούσε στους ίδιους για να τους ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας των δικών τους ανθρώπων όλες τις ημέρες ακόμη και 2-3 τηλεφωνήματα για να έχουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο Δημήτρης Καμπανάρος υπήρξε εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική κοινωνία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline