Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  18:23:33

«Με παραμόρφωσαν...» Το διάσημο μοντέλο και πρότυπο ομορφιάς Λίντα Ευαγκελίστα αποκαλύπτει γιατί τα τελευταία χρόνια κρύβεται κυριολεκτικά, μετά δύο επεμβάσεις αισθητικής. Κύριο

Η δοκιμασία της από μια δήθεν σύγχρονη μέθοδο «μείωσης λίπους»και η δοκιμασία της από την κατάθλιψη.

H Λίντα Εβαντζελίστα, ένα από τα πλέον περιζήτητα supermodels της δεκαετίας του 1990, αποκάλυψε γιατί μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε ανάρτησή της στο Instagram με τίτλο «The Truth, My Story» (Η Αλήθεια, Η Ιστορία Μου), η 56χρονη Λίντα Εβαντζελίστα εξηγεί ότι είχε υποβληθεί σε διαδικασία μείωσης λίπους CoolSculpting πριν από πέντε χρόνια, η οποία την έχει αφήσει «μόνιμα παραμορφωμένη».

Το supermodel διευκρινίζει: «Σήμερα έκανα ένα μεγάλο βήμα για να διορθώσω ένα λάθος που με έκανε να υποφέρω τα τελευταία πέντε χρόνια. Για τους θαυμαστές μου που αναρωτήθηκαν γιατί δεν εργάζομαι ενώ η καριέρα των μοντέλων στην ηλικία μου συνεχίζεται κανονικά, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από τη διαδικασία του Zeltiq CoolSculpting, η οποία έκανε το αντίθετο από ό, τι είχε υποσχεθεί. Αύξησε αντί να μειώσει τα λιποκύτταρά μου και με άφησε παραμορφωμένη, ακόμη και έπειτα από δυο επίπονες, ανεπιτυχείς χειρουργικές επεμβάσεις που έκανα για να διορθώσω την κατάσταση. Έγινα αυτό που τα media περιγράφουν... "αγνώριστη"».

Η Εβαντζελίστα αναφέρει ακόμη ότι δίνει μάχη με την κατάθλιψη: «Έχω αναπτύξει παράδοξη λιπώδη υπερπλασία ή PAH, έναν κίνδυνο για τον οποίο δεν ενημερώθηκα πριν από τις επεμβάσεις. H PAH όχι μόνο κατέστρεψε τον τρόπο βιοπορισμού μου, αλλά με έστειλε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, βαθιάς θλίψης και στα χαμηλότερα επίπεδα αυτοεκτίμησης. Στην πορεία, έχω γίνει αντικοινωνική».

Το διάσημο supermodel, το οποίο έκανε μερικές από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του το 2015, κατέληξε: «Με αυτήν την αγωγή, προχωράω για να απαλλαγώ από τη ντροπή και δημοσιοποιώ με την ιστορία μου.Έχω κουραστεί να ζω έτσι. Θα ήθελα να βγαίνω από την πόρτα μου με το κεφάλι ψηλά, παρά το γεγονός ότι δεν μοιάζω πια με τον εαυτό μου».

\Αέρινη, θηλυκή και μια σπάνια ομορφιά που τα φωτογραφικά φλας αποτύπωσαν στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του κόσμου. Διάσημα σε κάθε γωνιά της γης και περιζήτητη με κάθε «κλικ» να της χαρίζει εκατομμύρια. Ο λόγος για την Λίντα Εβανγκελίστα, η οποία στα 56 της χρόνια, σε μια προσπάθεια να κρατήσει την λάμψη της νεότητάς της παραμορφώθηκε από μια αισθητική επέμβαση.
Η είδηση προκάλεσε σοκ στο χώρο του μόντελινγκ καθώς το διάσημο μοντέλο είναι από της κορυφαίες στο χώρο που κατάφερε να φτάσει και να παραμείνει στην κορυφή. Σήμερα όμως καταγγέλλει ότι έχει χάσει την ομορφιά της και ότι αυτό που αντικρίζει στον καθρέφτη κάθε μέρα δεν θυμίζει τίποτα από τον παλιό της εαυτό.

Το γνωστό μοντέλο με ανάρτησή του στα social media ισχυρίζεται ότι έχει υποστεί μόνιμη βλάβη αφού εμφάνισε σπάνιες παρενέργειες ύστερα από αισθητική επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη.

Απειλεί με μηνύσεις

Μάλιστα, απειλεί με μηνύσεις στους γιατρούς και εξηγεί ότι αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησε τις δημόσιες εμφανίσεις της και απομονώθηκε.
Συγκεκριμένα, η Λίντα Εβανγκελίστα είπε ότι έχει αναπτύξει μια παραμoρφωτική ασθένεια που ονομάζεται «Παράδοχη Υπερπλασία Λιπώδους Ιστού».

«Κατέστρεψε το βιοπορισμό μου και με οδήγησε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης», εξήγησε.
Η υπερπλασία περιγράφεται ως μια σπάνια και αρνητική επίδραση της κρυολιπόλυσης, όταν ο λιπώδης ιστός αναπτύσσεται αντί να συρρικνώνεται ως απάντηση της θεραπείας.

Η 56χρονη επίσης τονίζει ότι οι γιατροί δεν την είχαν προειδοποιήσει για τους κινδύνους πριν υποβληθεί στη θεραπεία αυτή.
«Σήμερα έκανα ένα μεγάλο βήμα για να διορθώσω ένα λάθος που υπέστην και το κράτησα στον εαυτό μου για πάνω από πέντε χρόνια.

Παραμορφώθηκα βάναυσα

Για τους φανς μου που αναρωτιούνται γιατί δεν εργάζομαι ενώ η καριέρα των συνομηλίκων μου μοντέλων ευδοκιμεί, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από τη διαδικασία της κρυολιπόλυσης, η οποία έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχόταν.
Η θεραπεία αύξησε, αντί να μειώσει τα λιποκύτταρά μου και με άφησε μόνιμα παραμορφωμένη ακόμη και μετά από δύο επώδυνες, ανεπιτυχείς, διορθωτικές επεμβάσεις.

Τώρα είμαι, όπως περιέγραψαν τα ΜΜΕ, αγνώριστη.

Έχω αναπτύξει παράδοχη υπερπλασία λιπώδους ιστού, έναν κίνδυνο για τον οποίο δεν είχα ενημερωθεί πριν από τις διαδικασίες.
Αυτή η ασθένεια όχι μόνο κατέστρεψε την δουλειά μου, αλλά με έστειλε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, βαθιάς θλίψης και στα χαμηλότερα βάθη της αυτο-απέχθειας.
Στην πορεία, απομονώθηκα από όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline