Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  13:11:19

Oύτε την μισή διατροφή δεν πλήρωνε για τα δύο παιδιά του ο ευαίσθητος αρχηγός των Onirama και ίνδαλμα της νεολαίας Θοδωρής Μαραντίνης. Καμπάνα γερή από το δικαστήριο μετά τα στοιχεία για τα έσοδα του. Κύριο

Προσέφυγε με αγανάκτηση στη Δικαιοσύνη η πρώην σύζυγος , τηλεπαρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου.

Το πρωί της Τρίτης 4 Οκτωβρίου, χθες, η παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τον πρώην σύζυγό της και γνωστό τραγουδιστή, Θοδωρή Μαραντίνη, βρέθηκαν στα δικαστήρια και πιο συγκεκριμένα κτίριο 9 της πρώην Σχολής Ευελπίδων, καθώς ο frontman των Onirama κατηγορείται για παραβίαση της καταβολής της διατροφής κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Tlive», όταν το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2019, «όρισαν χρηματικό ποσό ύψους 4.000 ευρώ το οποίο έπρεπε να καταβάλει ο Θοδωρής Μαραντίνης στην πρώην σύζυγό του για τη διατροφή των δύο γιων που είχε αποκτήσει μαζί το ζευγάρι, καθώς δεν έπρεπε ν' αλλάξει τίποτα από τις συνήθειες των παιδιών», ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής του Alpha, Μάρω Κανελλάκη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ενώ όλα ξεκίνησαν κανονικά αλλά σύντομα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, ο τραγουδιστής δεν μπορούσε ν' ανταποκριθεί στο συμφωνηθέν ποσό. Έτσι, το ζευγάρι έκανε ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, όπου η διατροφή μειώθηκε στα 2.000 ευρώ. Ωστόσο και εδώ φάνηκε ασυνεπής,
Όταν ανέβηκε στο βήμα η παρουσιάστρια του MEGA, ισχυρίστηκε πως ο πρώην σύζυγός της αν και είχε οικονομικές απολαβές κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, καθώς έκανε περίπου 70 συναυλίες και πολλά ταξίδια στο εξωτερικό, συνέχισε να μην καταβάλει το ποσό που όφειλε για τη χρονική περίοδο του 2020. Παράλληλα αγόρασε ένα πολυτελές αμάξι 80.000 ευρώ.

«Αναγκάστηκε να μου δώσει ο πατέρας μου λεφτά»

Η παρουσιάστρια επισήμανε, επίσης, πως δεν νιώθει καλά και ντρέπεται γι' αυτό που γίνεται, καθώς είναι δημόσιο πρόσωπο και ουσιαστικά όλο αυτό δεν θέλει να πάρει δημοσιότητα, αλλά δυστυχώς δεν γινόταν ν' αποφευχθεί. «Ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε κάποια χρήματα και μπορούσε να τα προσκομίσει, σύμφωνα με την ίδια, αλλά εκείνος αδιαφόρησε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Έτσι, αναγκάστηκε να της δώσει ο πατέρας της λεφτά, τα οποία φαίνονται στον τραπεζικό της λογαριασμό» περιέγραψε η δημοσιογράφος.
Σημειώνεται πως ο τραγουδιστής κατέβαλε μονάχα 5.000 ευρώ πριν γίνει το δικαστήριο αντί όλου του ποσού που χρωστούσε, ώστε να δείξει μία κίνηση καλής θέλησης. «Όταν ανέβηκε ο πατέρας του στο βήμα είπε ότι του έδωσε 10.000 ευρώ για να μπορέσει να νοικιάσει ένα σπίτι, ν' αγοράσει αυτοκίνητο και ότι τα χρήματα δεν έφταναν για να δώσει ο τραγουδιστής όλο το ποσό της διατροφής».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο τραγουδιστής από την πλευρά του ισχυρίστηκε πως έπρεπε να δώσει χρήματα στην εφορία και να πληρώσει τη δόση του αυτοκινήτου που είναι 400 με 500 ευρώ. Επίσης, αρνήθηκε πως κατέβαλε το ποσό των 80.000 ευρώ για αγορά αυτοκινήτου υποστηρίζοντας ότι δεν είναι καινούργιο αλλά μεταχειρισμένο.

Τι δήλωσε η Χρηστίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Στο πλευρό της παρουσιάστριας στο δικαστήριο ήταν οι κουμπάροι και καλοί της φίλοι, Παύλος Σταματόπουλος και Χριστίνα Κοντοβά. «Δεν είμαι ευχαριστημένη γιατί εδώ εκπροσωπώ τα παιδιά μου», είπε μεταξύ άλλων η Χρηστίδου στις κάμερες, αλλά δεν θέλησε να επεκταθεί.
Εκνευρισμένος ο Μαραντίνης με την απόφαση του δικαστηρίου
Μετά την ολοκλήρωση της δικάσιμου, ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης εναντίον του Θοδωρή Μαραντίνη και πρότεινε ποινή 12 μηνών φυλάκισης με 3ετή αναστολή.

Η καταγωγή και η καριέρα του Θοδωρή Μαραντίνη

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός. Ως μουσικός, είναι αυτοδίδακτος και οι πρώτες του εμφανίσεις ήταν σε μικρές μπουάτ και μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης σε unplugged μορφή. Αν και σπούδασε Management στο ICBS τον κέρδισε η μεγάλη του αγάπη, που ήταν πάντοτε η μουσική. Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, γνώρισε τους φίλους του, που αργότερα έγιναν οι άνθρωποι που θα σχημάτιζαν μαζί ένα μουσικό γκρουπ (τους Onirama).

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1978 όπου και μεγάλωσε. Το 2000, τελειώνοντας τις σπουδές του, στο management, αποφάσισε να δημιουργήσει με άλλους 4 φίλους του, ένα σχήμα που αρχικά Mixing up the Medicine. Τελικά εμπνεύστηκαν το όνομα Onirama, που στην ουσία σημαίνει «Τα όνειρά μας» και έτσι έμεινε ως τελική ονομασία του συγκροτήματος.

Με τους «Onirama» κυκλοφορούν το 2005 τον πρώτο δίσκο τους με τίτλο «δύσκολος καιρός για πρίγκιπες», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 4 studio albums και 1 best of συλλογή με χρυσές και πλατινένιες πωλήσεις. Τα περισσότερα τους singles έχουν φτάσει στις πρώτες θέσεις των επίσημων charts και 5 από αυτά έφτασαν στο Νο1. Τον Ιούνιο του 2008 κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους άλμπουμ, με τίτλο «Κλεψύδρα» το οποίο και έγινε χρυσό. Έχει γράψει πάνω από 100 τραγούδια, ανάμεσα σε αυτά κάποια για ταινίες ,για τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και το επίσημο τραγούδι της ελληνικής αποστολής special Olympics. Έγινε διάσημος αυτός και όλη η υπόλοιπη ομάδα του μέσα σε λίγα χρόνια.
Το 2016, υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής του talent show "The X-Factor" στον ΣΚΑΪ. Οι Οnirama έχουν πραγματοποιήσει διάφορες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, όπως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρεια Ημαθίας και σε άλλες πόλεις.

Με μαύρους τοίχους και ξύλινα πατώματα - Το στιλάτο σπίτι του

Αμέσως μετά τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου, ο Θοδωρής Μαραντίνης άλλαξε σπίτι και άφησε αυτό που έμεναν στην Πεντέλη στην πρώην σύζυγό του (δείτε εδώ το σπίτι που μένει σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου). Ο αγαπημένος τραγουδιστής βέβαια κατάφερε να δημιουργήσει και μόνος του έναν υπέροχο χώρο.
Ο ίδιος έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πολλά στιγμιότυπα από το σπίτι του.
Πολλοί από τους τοίχους είναι μαύροι, ενώ έχει επιλέξει ένα πιο cozy στιλ για το σαλόνι του, στο οποίο περνάει πολλές ώρες με τους γιους του.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline