Τζιχαντιστές λιθοβόλησαν γυναίκα στη Συρία

Απίστευτη βαρβαρότητα έλαβε χώρα στην Κεντρική Συρία. Νεαρή γυναίκα εκτελέστηκε δια λιθοβολισμού από τον πατέρα της και μέλη του Ισλαμικού Κράτους επειδή την κατηγορούσαν για μοιχεία.

Η νεαρή γυναίκα εκτελέστηκε τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο σε μια αγροτική τοποθεσία, στην επαρχία Χάμα που ελέγχεται από το Ισλαμικό Κράτος. Στο βίντεο που αναρτήθηκε την Τρίτη στο YouTube διακρίνεται η μαυροντυμένη γυναίκα απέναντι σε δύο άνδρες: τον πατέρα της και έναν τζιχαντιστή. Ο τελευταίος, που είναι ένοπλος, φοράει λευκό πουκάμισο και παντελόνι παραλλαγής, ενώ ο γηραιός πατέρας είναι ντυμένος με τη λευκή τζελάμπα, το παραδοσιακό ένδυμα των χωρικών της περιοχής.

«Η τιμωρία είναι το αποτέλεσμα αυτού που διέπραξες και κανείς δεν σε ανάγκασε να το κάνεις (...) Αποδέχεσαι την τιμωρία του Θεού;» ρωτάει ο τζιχαντιστής. Η γυναίκα νεύει με το κεφάλι και κατόπιν ζητά από τον πατέρα της να την συγχωρέσει, κάτι που εκείνος αρνείται, υπό την πίεση των τζιχαντιστών. Αντ' αυτού, παίρνει ένα σκοινί, δένει την κόρη του και την ξαπλώνει, για να ξεκινήσει ο λιθοβολισμός.

Ο λιθοβολισμός είναι η τιμωρία που επιβάλει ο ισλαμικός νόμος στους παντρεμένους άνδρες ή γυναίκες που κρίνονται ένοχοι για μοιχεία. Στις περισσότερες μουσουλμανικές χώρες πάντως η ποινή αυτή σπανίως εφαρμόζεται.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline