Βλ. Πούτιν: Η ρωσική οικονομία αντιμετώπισε με ευκολία την κρίση

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κατηγόρησε ορισμένους από τους υποτιθέμενους «εταίρους» της χώρας του ότι επιδιώκουν η ρωσική οικονομία να καταρρεύσει αποκόπτοντας τις ρωσικές τράπεζες από το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα, σε μια συγκυρία μάλιστα κατά την οποία οι τιμές του πετρελαίου βρίσκονται σε μεγάλη πτώση.

Μιλώντας στην Αγία Πετρούπολη ο Πούτιν σημείωσε ότι οι παράγοντες αυτή αποδείχθηκε πως έσφαλλαν και η ρωσική οικονομία αντιμετώπισε με ευκολία την κρίση, την οποία βάθυναν οι κυρώσεις που επέβαλε η Δύση για να τιμωρήσει τη Μόσχα για την πολιτική της στην Ουκρανία.

«Προφανώς κάποιοι υπολόγιζαν ότι θα σημειωνόταν μια κατάρρευση κάποιου είδους» είπε ο Βλαντίμιρ Πούτιν, απευθυνόμενος σε Ρώσους κοινοβουλευτικούς. Ουδεμία κατάρρευση υπήρξε. Η Ρωσική οικονομία ξεπερνά με ευκολία αυτά τα τεχνητά εμπόδια... Οι μεγαλύτερες πληρωμές (σ.σ. τοκοχρεολυσίων για το δημόσιο ρωσικό χρέος) έχουν γίνει. Εάν κάποιος υπολόγιζε ότι θα προκαλέσει κάποιου είδους κατάρρευση, δεν κατάφερε τίποτα, πρόσθεσε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline