Διαψεύδεται επισήμως παραίτηση της Ελισάβετ

«Φωτιά» έβαλε ένα δημοσίευμα του περιοδικού «Οκ!», το οποίο ανέφερε ότι πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον σε μερικούς μήνες θα στεφθούν βασιλιάς και βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα ανέφερε ότι η βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία πριν λίγες ημέρες έγινε η μακροβιότερη ηγεμόνας της Μεγάλης Βρετανίας, αναμένεται να αποσυρθεί.
Ωστόσο, στο θρόνο, δεν αναμένεται να ανέβει ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος είναι ο πρώτος στη σειρά διαδοχής, αλλά ο γιος του, πρίγκιπας Γουίλιαμ, δεύτερος στη σειρά διαδοχής.

Μάλιστα, το ΟΚ επικαλούμενο πηγές εντός του παλατιού ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος έχει ζήσει όλη του τη ζωή σε... αναμονή για βασιλιάς, αντιμετώπισε αρχικά με οργή την απόφαση της βασίλισσας, αλλά στη συνέχεια συμβιβάστηκε με την ιδέα. «Ηταν ένα πικρό χάπι το οποίο έπρεπε να καταπιεί. Πέρασε όλη του τη ζωή περιμένοντας να διαδεχθεί την μητέρα του», ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή του παλατιού μιλώντας στο ΟΚ. Αυτή που το πήρε πιο στραβά φαίνεται ότι ήταν η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, η οποία είχε επαναπαυθεί στις δάφνες της περιμένοντας να γίνει βασίλισσα...

Το περιοδικό σημειώνει ακόμη ότι ο πρίγκιπας Κάρολος ποτέ δεν συμβιβάστηκε με την ιδέα ότι είναι το μέλος της βασιλικής οικογένειας με τη μικρότερη δημοτικότητα. Οπως ακριβώς και η σύζυγός του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, η οποία είναι μια από τις πιο μισητές γυναίκες στη Μεγάλη Βρετανία.

Το ΟΚ δεν στέκεται απλά στην είδηση αλλά δίνει και λεπτομέρειες για το πώς, πού και πότε θα γίνει η στέψη. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι θα γίνει κοντά στα 90α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, τον Απρίλιο, και ότι η τελετή της στέψης θα κοστίσει γύρω στο 1 δισ. δολάρια και κάτι παραπάνω. Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς θα καθίσουν ανάμεσα στους ηγέτες του κόσμου στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, που θα παρακολουθήσουν την τελετή. Παρόντες θα είναι και άλλες διασημότητες, όπως οι Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ, Ρις Γουίδερσπουν.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline