Ινδία: Νέος ομαδικός βιασμός γυναίκας μόνης από έξι

Νέα αποτρόπαια υπόθεση κοινωνικής οργής, λίγες ημέρες μετά τον βιασμό νεαρής γυναίκας από επτά άνδρες, συγκλονίζει από χθες την Ινδία.

Τα ανακλαστικά της αστυνομίας, υπήρξαν άμεσα. Έξι άνδρες συνελήφθησαν σε μια νέα υπόθεση ομαδικού βιασμού σε λεωφορείο στη βόρεια Ινδία, σε γυναίκα μόνη, χωρίς κανένα συνοδό. Το ανακοίνωσε η αστυνομία, φέρνοντας πάλι στην επικαιρότητα το βάναυσο έθιμο-καθεστώς των ομαδικών βιασμών σε πολλές περιοχές της Ινδίας. Με ιδιαίτερα βάναυσους τρόπους. Ανεξάρτητα εάν είναι παντρεμένες ή συνοδεύονται από κάποιο άνδρα.

«Οι έξι άνδρες συνελήφθησαν ως ύποπτοι για το βιασμό μιας γυναίκας 29 ετών στις 11 Ιανουαρίου», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, σύμφωνα με τον οποίο αναζητείται ένας ακόμα ύποπτος. Η Αστυνομία διοργάνωσε ειδική συνέντευξη τύπου προκειμένου να προβάλλει την επιτυχία της αλλά και για να εκθέσει τους βιαστές- δράστες, που ομολόγησαν.

Η άτυχη γυναίκα, επιβιβάστηκε στο λεωφορείο για να επισκεφθεί τα πεθερικά της, στο κρατίδιο Πουντζάμπ. Μόλις έφτασαν στο τέλος της διαδρομής οδηγός και εισπράκτορας κατέφυγαν με το λεωφορείο σε άλλη περιοχή και της επιτέθηκαν. Οι δράστες την οδήγησαν σε ένα σπίτι κοντά στην πόλη Αμριτσάρ, δήλωσε ο ίδιος εκπρόσωπος.

Τη νεαρή γυναίκα βίασαν ο οδηγός του λεωφορείου, ο εισπράκτορας και πέντε ακόμα άνδρες φίλοι τους. Στη συνέχεια την εγκατέλειψαν σε δρόμο κοντά στο χωριό στο οποίο διαμένει η οικογένεια του συζύγου της.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline