Η πρώτη μεγάλη δικαίωση του Μάκη Σεριάτου

Η πρώτη μεγάλη δικαίωση του Μάκη Σεριάτου. Οι απάτες και οι πλαστογραφίες κατά σύστημα σε βάρος του. Το πόρισμα – καταπέλτης της Αντεισαγγελέως κ. Πόπης Παπανδρέου που προτείνει την παραπομπή της υπόθεσης στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Έξι χρόνια κράτησε η δοκιμασία του γνωστού διαφημιστή Γεράσιμου-Μάκη Σεριάτου από τις αθλιότητες, που έγιναν πίσω από την πλάτη του με συνεχείς πλαστογραφίες μετά χρήσεως και με απάτες κατ΄εξακολούθηση με σκοπό και αποτέλεσμα τον προσπορισμό παράνομου περιουσιακού οφέλους και αντίστοιχη ζημιά του Γ. Σεριάτου.

Δοκιμασία κατά την οποία όχι μόνο χάθηκαν μεγάλου ύψους ποσά από την προσωπική και οικογενειακή περιουσία σε κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά και προκλήθηκαν σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας, στις μέχρι τότε άψογες συναλλαγές επί πολλά χρόνια του κ. Σεριάτου με όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, διαφημιστικές εταιρείες, και διαφημιζόμενους.

Δίνοντας αφορμή σε κακοήθη, συκοφαντικά και ανυπόστατα δημοσιεύματα, συνήθως σε περιφερειακές ιστοσελίδες, οι οποίες έφτασαν και ξεπέρασαν τα όρια της σπίλωσης και της ανεύθυνης δημοσιότητας.

Με υποχρέωση του πλέον από την Ευρωπαϊκή και Ελληνική Νομοθεσία να αποκαταστήσει την αλήθεια και την επιχειρηματική και προσωπική εντιμότητα όσων έπληξαν, προσώπων και εταιρειών, με βάναυσο τρόπο.

Τώρα, μετά έξι χρόνια δικαστικών ερευνών και ανακρίσεων το πόρισμα – καταπέλτης της Αντεισαγγελέως κ. Πόπης Παπανδρέου προτείνει την παραπομπή της υπόθεσης στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, των ενόχων για τα βαρειά αδικήματα αυτά, με πρώτη την τότε Αντιπρόεδρο και Διευθύντρια Οικονομικών Π.Π. ως κεντρικό εγκέφαλο και ένοχο.

«Με τις ανωτέρω πράξεις της- επισημαίνει το βούλευμα της Αντεισαγγελέως – η κατηγορούμενη διέπραξε με ενότητα δόλου.... συνολικού ποσού ενός εκατομμυρίου διακοσίων δέκα πέντε χιλιάδων (1.215.000) ευρώ βλάπτοντας αντίστοιχα την περιουσία του εγκαλούντος» Γεράσιμου Σεριάτου.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline