Γούντι Αλεν: Θα πεθάνω στα γυρίσματα κάποιας ταινίας

Στο σανίδι ή πιο συγκεκριμένα στα γυρίσματα ταινίας, λέει πως πιθανότατα θα πεθάνει ο Γούντι Άλεν, αποκαλύπτοντας: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να συνταξιοδοτηθώ».

Ο αμφιλεγόμενος σκηνοθέτης, έδωσε συνέντευξη Τύπου στην Ισπανία, για την παραγωγή της νέας του ταινίας με πρωταγωνιστές τους Κρίστοφ Βαλτς, Τζίνα Γκέρσον και Έλενα Ανάγια. «Ποτέ δεν πρόκειται να συνταξιοδοτηθώ. Δεν είναι κάτι που έχω σκεφτεί πως θα μου συμβεί» προσθέτοντας: «Πιθανότατα θα πεθάνω στη μέση των γυρισμάτων μιας ταινίας».

Ο Γούντι Άλεν βρίσκεται στο επίκεντρο μιας νομικής διαμάχης με την Amazon Studios μετά την άρνηση της εταιρεία να διανείμει την ταινία του «A Rainy Day in New York». Από την πλευρά της η Amazon ισχυρίζεται πως ο σκηνοθέτης «σαμποτάρει» την ταινία με τα σχόλιά του για τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης από την κόρη του Ντίλαν Φάροου και την εκστρατεία #MeToo.

Ο Γούντι Άλεν βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την Amazon Studios μετά την άρνηση για διανομή της ταινίας του
«Εστιάζω πάντα στην δουλειά μου»
«Η φιλοσοφία μου» είπε ο Γούντι Άλεν «από τότε που ξεκίνησα πριν από πολλά χρόνια στον χώρο του θεάματος, είναι πως δεν έχει σημασία τι συμβαίνει, εγώ πάντα επικεντρώνομαι στη δουλειά μου. Ανεξάρτητα από τα όσα συμβαίνουν στην ζωή μου με την γυναίκα μου, τα παιδιά, τα τρέχοντα γεγονότα, την πολιτική ή τις ασθένειες, εγώ εστιάζω στο έργο μου και αυτό είναι που απορροφά πραγματικά όλο τον χρόνο και την προσπάθειά μου, εφτά ημέρες την εβδομάδα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline