Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν αναζητά πρόσωπο για τη θέση του αντιπροέδρου

Ο βασικός υποψήφιος για τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι θα πρέπει να αρχίσει να εξετάζει πιθανούς υποψηφίους για τη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ τις επόμενες εβδομάδες.

Ο ίδιος συζήτησε το ζήτημα αυτό με τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα. Οι επιλογές που έχει για τη θέση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ σε περίπτωση εκλογής του στην προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβάνουν τουλάχιστον έξι ή επτά γυναίκες, οι οποίες θα υποβληθούν στους ελέγχους που προβλέπονται, ώστε να αποκλειστεί κάθε πιθανότητα ύπαρξης επιπλοκών στις υποψηφιότητες τους.

Ο Μπάιντεν γνωστοποίησε τους προβληματισμούς και τις σκέψεις του για τις επόμενες κινήσεις του στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με δωρητές της προεκλογικής εκστρατείας του για τη συγκέντρωση χρημάτων.

«Πρέπει να αρχίσω αυτή τη διαδικασία αναζήτησης σχετικά νωρίς. Δηλαδή μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Νομίζω ότι θα υπάρξει μία ομάδα έξι ή επτά ανθρώπων τις υποψηφιότητες των οποίων θα εξετάσω», δήλωσε ο Μπάιντεν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline