Βλαντιμίρ Πούτιν: Προσοχή στη Συρία

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε, μετά τις συνομιλίες που είχε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου. Προσοχή στη Συρία. Τόνισε, ότι είναι σημαντικό να αποφευχθούν ενέργειες που θα μπορούσαν να αποσταθεροποιήσουν ακόμη περισσότερο και να επιδεινώσουν την κατάσταση στη Συρία.

«Είναι κρίσιμης σημασίας, αυτή τη σημαντική περίοδο, να αποφευχθεί κάθε ενέργεια που θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση», είπε ο Πούτιν, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρία Νοβόστι.

«Ελπίζουμε να αποκατασταθεί η ειρήνη με όλους τους γείτονές μας. Καταφέραμε να συνάψουμε ειρηνευτικές συμφωνίες με δύο από αυτούς και με τη βοήθεια του Θεού ελπίζουμε να το πετύχουμε και με τους άλλους», είπε από την πλευρά του ο Νετανιάχου, προσθέτοντας ότι καθήκον της ισραηλινής κυβέρνησης είναι «να υπερασπίζεται τους πολίτες».

Στις αρχές του μήνα η ισραηλινή πολεμική αεροπορία πραγματοποίησε επιχειρήσεις εναντίον στόχων στο συριακό έδαφος. Λίγες ημέρες αργότερα η Μόσχα επιβεβαίωσε ότι είναι έτοιμη να «ολοκληρώσει» την παράδοση στο συριακό καθεστώς προηγμένων αντιαεροπορικών συστημάτων S-300.

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline