Χιονοθύελλα σαρώνει τον αμερικανικό νότο

Χάος προκάλεσαν οι χιονοπτώσεις και ο παγετός που έπληξαν τον αμερικανικό νότο. Δύσκολη περίοδος στις περιοχές αυτές, που δοκιμάζονται καιρό τώρα.

Μια σπάνια χειμερινή καταιγίδα η οποία προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 6 ανθρώπων, ανάγκασε πολλούς μαθητές να περάσουν τη νύχτα στις τάξεις των σχολείων τους και προκάλεσε προβλήματα στις μετακινήσεις σε διάφορες πολιτείες, περιλαμβανομένων εκατοντάδων ακυρώσεων πτήσεων στο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο του κόσμου.

Η καταιγίδα σάρωσε μια περιοχή, η οποία κάθε άλλο παρά είναι συνηθισμένη στον παγετό και το χιόνι, κι εκτείνεται από το Τέξας ως την Τζόρτζια και τη Βόρεια και τη Νότια Καρολίνα χθες και σήμερα.

Στην Ατλάντα, πολλοί οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους στους παγωμένους διαπολιτειακούς αυτοκινητοδρόμους και μερικοί εξ αυτών αναγκάστηκαν να περάσουν ακόμη και 18 ώρες στο δρόμο.

Επτακόσια ενενήντα ένα τροχαία ατυχήματα αναφέρθηκαν στην πόλη, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος της Ατλάντα Κέισιμ Ριντ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Προσέθεσε ότι στόχος αυτή τη στιγμή των αρχών είναι ο απεγκλωβισμός και η διάσωση των παγιδευμένων οδηγών.

«Θα απεγκλωβίσουμε αυτούς τους ανθρώπους από τα αυτοκίνητά τους» είπε ο ίδιος.

Τουλάχιστον 5 άνθρωποι στην Αλαμπάμα και ένας στην Τζόρτζια έχασαν τη ζωή τους σε επεισόδια που αποδόθηκαν στην κακοκαιρία.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline