NonPaperNews

NonPaperNews

Πάντως, τέσσερις διαχώρισαν τη θέση τους μετανοιωμένοι. Αποκάλυψαν στην Αστυνομία συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την πολλαπλή εγκληματική δράση των τεσσάρων 20 μελών ομάδων από τραμπούκους χούλιγκανς και χαρακτηρίσθηκαν ως προστατευόμενοι μάρτυρες.

Ο πρόεδρος του κόμματος μίλησε για τις δηλώσεις του βουλευτή λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι ένας οικογενειάρχης και πολύτεκνος πατέρας 6 παιδιών (...) και διακρίνεται για τον πηγαίο αυθορμητισμό του».

Καύσιμα, εισιτήρια ταξιδιών, ακρίβεια στα τρόφιμα, στα γλυκίσματα, στα εστιατόρια και τις βραδινές εξόδους αλλάζουν τις πασχαλινές καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων με αποτέλεσμα το «ψαλίδισμα» ταξιδιών και διακοπών, μικρότερα οικογενειακά τραπέζια και περισσότερες παρασκευές στο σπίτι για εξοικονόμηση χρημάτων.

Δεν συμφωνούν όλα τα κόμματα για την κατάργηση της λαϊκής ψήφου στις κανονικές εκλογές του Ιουνίου πέρυσι για λόγους ιδεολογικούς τελικά και μόνο με δικαστική απόφαση.

Οι απογειωμένες τιμές κακάο τρομοκρατούν τους ζαχαροπλάστες. Οι τιμές του κακάο και της μαύρης σοκολάτας φυσικά έχουν αυξηθεί από πέρσι κατά 45-50% - Πόσο κοστίζουν τα σοκολατένια αυγά και τα τσουρέκια.

Η αφρικανική σκόνη, οι λασποβροχές και οι υψηλές θερμοκρασίες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά και της σημερινής ημέρας, ενώ τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δεν είναι πολύ αισιόδοξα για τον καιρό τις ημέρες του Πάσχα.

Το πρόβλημα δεν είναι να δείχνει κανείς αδυναμία και να λυγίζει, διδάσκει η περίπτωση του, αλλά να μάχεται για τη ζωή και να είναι πάντα δημιουργικός.

Διπλωμάτες, μιλώντας στο Διαδίκτυο και τηλεοπτικές εκπομπές αναγνωρίζουν τις πιέσεις που όντως υπάρχουν, αλλά χωρίς τελικές αποφάσεις., Υπάρχει έντονη προσπάθεια δημιουργίας ενός κλίματος υπέρ της αποστολής επιπλέον βοήθειας στην Ουκρανία καθώς και αντιαεροπορικών συστημάτων.

Σελίδα 1 από 2774
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline