Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  07:48:35

Λοκατζήδες με φούστες- Γιατί προτιμούν να φορούν κιλτ

Πηδούν πάνω από κάκτους, πυροβολούν με βαρύ οπλισμό και κάνουν κατάβαση με σκοινιά και όλα αυτά στην μέση μιας ερήμου. Είναι σκληροί και έτοιμοι για μάχη, αυτό όμως που τους διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους άνδρες, είναι ότι τα κάνουν όλα αυτά φορώντας κέλτικες φούστες.

Ενα βίντεο ωδή στον ανδρισμό άλλα και στην κέλτικη φούστα κυκλοφόρησε εταιρεία στρατιωτικών ειδών «Tactical». Οι πρωταγωνιστές του βίντεο ανατινάζουν αυτοκίνητα, πηδούν από τα αεροπλάνα και γλιστρούν πάνω στους τοίχους φορώντας κίλτ.

Η ασυνήθιστη ενδυμασία που παλαιότερα μόνο στις επίσημες εμφανίσεις του πρίγκιπα Κάρολου μπορούσε κανείς να απολαύσει, τώρα κανείς συναντά στα γυμναστήρια, συνέδρια και γήπεδα. Πρόκειται για μια ενδυματολογική επιλογή που είναι ασυνήθιστη αλλά σύμφωνα με την εταιρεία ανδροπρεπής. Η σκωτσέζικη φούστα συμβολίζει αυτό που ο σύγχρονος άνθρωπος φιλοδοξεί να έχει: αυτοπεποίθησή, σιγουριά και πάνω από όλα ελευθερία.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline