Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  02:40:09

Τραγικός θάνατος στο μετρό της Νέας Υόρκης

Ο φωτογράφος που φωτογράφισε τις τελευταίες στιγμές του άτυχου άνδρα πριν χτυπηθεί από το τρένο λέει ότι ειδοποίησε τον οδηγό με το... φλας.

 

«Θα ήταν καταπληκτικό» αν κάποιος είχε βοηθήσει τον πατέρα της, «αλλά ότι έγινε, έγινε» δήλωσε η 20χρονη Άσλεϊ Χαν για τον 58χρονο Κι-Σακ Χαν που βρήκε τραγικό θάνατο στο μετρό της Νέας Υόρκης όταν κάποιος τον έσπρωξε στις γραμμές του τρένου την Δευτέρα.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν χτυπήσει το τρένο τον Χαν, ένας freelance φωτογράφος για την εφημερίδαNew York Post, ο Ουμάρ Αμπασί, φωτογράφισε το συμβάν, αντί να προσπαθήσει να βοηθήσει τον άτυχο άνδρα. Την επόμενη μέρα η φωτογραφία με τον Χαν να προσπαθεί να ανέβει στην αποβάθρα με το κεφάλι του στραμμένο προς το τρένο έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα.

Ο φωτογράφος που δέχθηκε σφοδρή κριτική για την απόφασή του να φωτογραφίσει τη σκηνή και να πουλήσει τη φωτογραφία στην εφημερίδα, αντί να προσπαθήσει να βοηθήσει τον άτυχο Κορεάτη, δικαιολογήθηκε, μιλώντας στο NBC, λέγοντας ότι προσπάθησε να ειδοποιήσει τον οδηγό με το φλας της μηχανής του, ενώ δήλωσε σοκαρισμένος από το γεγονός ότι κανένας από τους ανθρώπους που βρισκόντουσαν κοντά δεν έκανε την παραμικρή κίνηση να βοηθήσει τον Χαν.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 30χρονου άστεγου Ναήμ Ντέιβις, ο οποίος φέρεται να είναι εκείνος που έσπρωξε τον Χαν μπροστά από το τρένο.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline