Σάββατο 30 Μαϊου 2020  10:34:43

Ανέστιοι, πλάνητες και πεινασμένοι... ελευθερώνονται από την Αμυγδαλέζα και τα κέντρα κράτησης στο κέντρο της Αθήνας. Πάλι εικόνες με πλήθη παράνομων και εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών. Κύριο

Μέθοδοι, οι οποίες δυστυχώς οδηγούν τους χιλιάδες λαθρομετανάστες από τη σκληρή ασφάλεια, περιφρούρηση, --(μετά στέγασης και διατροφής) στην Αμυγδαλέζα σε ένα νέο καθεστώς αθλιότητας.

Μόνη μοίρα τους είναι πλέον στους δρόμους της Αθήνας στην κατάσταση μιας εξαθλιωμένης ζωής και αφάνταστων στερήσεων. Αναγκαστικά ακολουθούν η πορνεία, οι κλοπές , η εγκληματικότητα, η παρανομία και το περιθώριο .Αφέθηκαν ομάδες ελεύθερων από την Αμυγδαλέζα. Ξεφόρτωσαν πούλμαν πάλι μετανάστες σε Ομόνοια και Κολωνό.

Πανούσης: Θα είναι καταστροφή, θα έχω κάνει λάθος αν μαζευτούν 1.000 μετανάστες στην Ομόνοια

Αποβιβάστηκαν με πράσινους φακέλους και έγγραφα στα χέρια, λέγοντας ότι με αυτά τους χορηγείται εξάμηνη άδεια παραμονής στη χώρα - Ούτε παιδιά ούτε γυναίκες ανάμεσά τους
Περίπου 40 νέοι λαθρομετανάστες αφέθηκαν χθες ελεύθεροι από την Αμυγδαλέζα.

Γύρω στις 3 το μεσημέρι το πούλμαν που θα τους μετέφερε στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησε από τις εγκαταστάσεις της ελληνικής αστυνομίας στους Θρακομακεδόνες.

Όλες οι θέσεις του ήταν γεμάτες από αλλοδαπούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων ασιατικής καταγωγής.

Το λεωφορείο, αφού διέσχισε την Εθνική οδό, στη συνέχεια πραγματοποίησε την πρώτη του στάση στην οδό Λένορμαν, στο ύψος του Κολωνού.

Εκεί αποβιβάστηκαν περίπου 15 μετανάστες.

Το πούλμαν , γράφει γνωστή ιστοσελίδα, που συνοδευόταν από ένα περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας έκλεισε και πάλι τις πόρτες και κατευθύνθηκε προς την πλατεία Ομονοίας.

Στις 15:35 άναψε αλάρμ και στάθμευσε στη συμβολή της Ομόνοιας με την Γ' Σεπτεμβρίου.

Περίπου 25 άτομα αποβιβάστηκαν κρατώντας στα χέρια τους πράσινους φακέλους στους όποιους περιέχονται έγγραφα που τους είχαν δώσει οι Αρχές, βάσει των οποίων, όπως ανέφεραν οι ίδιοι, τους χορηγούνταν εξάμηνη άδεια παραμονής. Χαρτί προκειμένου να κυκλοφορούν ελεύθεροι και να καλέσουν συγγενείς και φίλους στην Ελλάδα ,που δεν θα κινδυνεύουν να συλληφθούν και να κρατηθούν για να επιστρέψουν υποχρεωτικά πίσω στη χώρα τους, όπως γινόταν με τους ίδιους.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline