Κυριακή 12 Ιουλίου 2020  23:19:25

Η κάθοδος των ανήθικων swingers: Στην Κρήτη από Δευτέρα, ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι ανταλλαγής συντρόφων, παντρεμένων και όχι. Οι όροι συμμετοχής. Κύριο

Σύμφωνο συμβίωσης σε δύο μήνες μελετά η Κυβέρνηση για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, από άνδρες και γυναίκες.

Swingers από όλο τον κόσμο θα επισκεφθούν την Κρήτη στις αρχές της επόμενη εβδομάδας για να γιορτάσουν τα 15 χρόνια λειτουργίας ενός από τα μεγαλύτερα club ανταλλαγής συντρόφων στον κόσμο

Γνωστό ξενοδοχείο ανατολικά του Ηρακλείου έχει κλείσει το SDC, ένα από τα πιο γνωστά swingers club της Ευρώπης με έδρα την Ολλανδία, για ομαδικές διακοπές των μελών του, με αφορμή τον εορτασμό των 15 χρόνια λειτουργίας του.

Το αντίτιμο της εκδρομής δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο (περίπου 1000 ευρώ το άτομο), ωστόσο η ζήτηση ήταν τόσο μεγάλη που είναι ήδη sold out, καθώς εξαντλήθηκαν οι κλίνες που μπορούσε να διαθέσει το ξενοδοχείο.

Όσοι πρόλαβαν λοιπόν, swingers από όλο τον κόσμο, θα ταξιδέψουν την ερχόμενη Δευτέρα στην Κρήτη για να περάσουν στη Σταλίδα, μια ονειρεμένη εβδομάδα διακοπών, να χαρούν τις ομορφιές του νησιού και όχι μόνο.

"Πρόκειται για τουρίστες υψηλού επιπέδου, θα έρθουν από όλο τον κόσμο. Από την Ευρώπη , την Αμερική, τη Σαουδική Αραβία, υπάρχουν και ζευγάρια από την Ελλάδα" δήλωσε ο ξενοδόχος που έκλεισε το "χρυσό συμβόλαιο".

Βεβαίως, οι πελάτες έχουν ζητήσει συγκεκριμένες υπηρεσίες, διαμορφώσεις αιθουσών, glory holes, ακόμη και στρώματα στη ντισκοτέκ... Για την εχεμύθεια δεν το συζητάμε. Πρέπει όλα να είναι υπό απόλυτο έλεγχο και γι' αυτό το λόγο το club θα φέρει μαζί του 40 άτομα, τα οποία θα είναι υπεύθυνα για τις υπηρεσίες, την επιτήρηση, την περιφρούρηση.

Σημειώνεται ότι το SDC χρεώνει 12 ευρώ το μήνα στα μέλη του για συνδρομή στην ιστοσελίδα και έχει 5 εκατομμύρια συνδρομητές μόνο γι αυτό.
Πηγή: Cretalive

Σύμφωνο συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια

Μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο που θα επεκτείνει το σύμφωνο συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια, εμπλουτισμένο με επιπλέον ρυθμίσεις.

Τη σχετική διαβεβαίωση έδωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Κωστής Παπαϊωάννου, στο πλαίσιο παρέμβασής του κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΙΜΔΑ) «Σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών - η προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας».

Με αφορμή τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε η κυβέρνηση σε συμμόρφωση προς την απόφαση του «Ευρωδικαστηρίου» που καταδίκασε προ 2ετίας την Ελλάδα επειδή θέσπισε το σύμφωνο συμβίωσης μόνο για ετερόφυλα ζευγάρια, ο Κ. Παπαϊωάννου τόνισε ότι το θέμα του συμφώνου ειδικότερα και των δικαιωμάτων των ομόφυλων ζευγαριών εν γένει, συζητείται τώρα με καλύτερους όρους.

Δεσμεύθηκε ότι το νομοσχέδιο θα προωθηθεί στη Βουλή εντός 2μήνου, με δύο κατευθύνσεις: την επέκταση του συμφώνου στους ομοφύλους και τη ριζική βελτίωση και τον εμπλουτισμό του, ώστε να καλύπτει πλήρως τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών ως εναλλακτική λύση στο έλλειμμα του πολιτικού γάμου.
Τόνισε επίσης την ανάγκη να λειτουργήσει παιδευτικά ο σχετικός δημόσιος διάλογος, καλώντας όλες τις πολιτικές δυνάμεις να επιδείξουν την απαραίτητη τόλμη.

Η πρόεδρος του ΙΜΔΑ Αλ. Γιωτοπούλου - Μαραγκοπούλου χαρακτήρισε «αξιοδάκρυτη» την κατάσταση και «ανόητη» την επιλογή του Ελληνα νομοθέτη να θεσπίσει πριν από λίγα χρόνια το σύμφωνο συμβίωσης μόνο για ετερόφυλα ζευγάρια, ενώ πρόκειται για θεσμό που ιδρύθηκε για προστασία των δικαιωμάτων των ομοφύλων.

Πολιτική βούληση

Από την πλευρά της η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ελ. Ψαρρέα, επιβεβαιώνοντας την πολιτική βούληση για άμεση ψήφιση νόμου για το σύμφωνο που να εξασφαλίζει πλήρως τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών, διευκρίνισε ότι πρέπει να εισαχθούν και θέματα γονεϊκότητας, που δεν μπορούν ωστόσο να λυθούν οριστικά, παρά μόνο μέσα από τη θεσμοθέτηση και του πολιτικού γάμου.

Την πλήρη κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους με τη συμπερίληψη των ομόφυλων στο σύμφωνο αλλά και στον πολιτικό γάμο, υποστήριξε ο βουλευτής του Ποταμιού Ν. Ορφανός, χαρακτηρίζοντας άστοχη την ισχύουσα νομοθεσία. Παράλληλα, επέκρινε ως απαρχαιωμένο το ισχύον νομικό πλαίσιο της υιοθεσίας.

Ο εκπρόσωπος της ΟΛΚΕ Π. Δαμάσκος αναφέρθηκε στο βασικό αίτημα της αναγνώρισης του πολιτικού γάμου, επισημαίνοντας την ανάγκη να υπάρχει ισονομία και να κατοχυρωθούν τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών και των παιδιών τους.

Κατά τη σύνταξη του νομοσχεδίου, θα εξετασθεί η δυνατότητα βελτίωσης του συμφώνου σε θέματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, κληρονομικά κ.λπ.
Ο δικηγόρος Β. Μάλλιος, που εκπροσώπησε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο τα δικαιωθέντα ζευγάρια, επέκρινε την προηγούμενη κυβέρνηση για μικροπολιτική διαχείριση του ζητήματος, υπογραμμίζοντας ότι δεν νοείται διάκριση στην απόλαυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Τέλος ο Γρ. Βαλλιανάτος εκφράζοντας ικανοποίηση για την απόφαση του «Ευρωδικαστηρίου», τόνισε ότι τη διεκδίκηση έχει αναλάβει πλέον μία άλλη γενιά, καταλήγοντας στο κλίμα των ημερών: «Η αγάπη είναι όπως οι πρόσφυγες, κάποια στιγμή θα περάσουν».
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline