Τρίτη 7 Ιουλίου 2020  11:49:54

Ψεύτης ο παλαιοημερολογίτης Σάββας Ξηρός κατέφυγε στον μύθο του 669 οψίμως. Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκε απαγωγή από τις ΗΠΑ και ότι δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει πιστοποιητικά κινδύνου υγείας από δημόσια νοσοκομεία. Κύριο

Παρά την κινητοποίηση- βοήθεια στο παρασκήνιο δύο υπουργών της Κυβέρνησης και ενός βουλευτή γιατρού και συνδικαλιστή, με τίποτα δεν τεκμηριώνεται η τερατώδης βλάβη υγείας κατά 98% απώλειας στην όραση του (αίτημα, πού έχουν απορρίψει επανειλημμένα τα δικαστήρια σε όλες τις προσφυγές του) ή σε άλλη σοβαρή αρρώστια κατάκοιτου, όπως η ομιχλώδης σκλήρυνση κατά πλάκας. Οι αιχμηρές δηλώσεις Παπαδημούλη και Ντόρας.


Το ίδιο θλιβερό θέατρο από τον πολυδολοφόνο και η ίδια θλιβερή κατάληξη με τους διάφορους υπερασπιστές του, που οδηγούνται τελικά στον εξευτελισμό.

Αρνείται δήθεν ο καταδικασμένος σε ισόβια για τη συμμετοχή του στις επιθέσεις της 17Ν, Σάββας Ξηρός, να δεχθεί το «βραχιολάκι» ως μέσο για την αποφυλάκισή του και την έκτιση της ποινής του με κατ΄οίκον περιορισμό. Οι γνωστές προφάσεις και ο λαϊκισμός, πίσω από την αλήθεια, όπως την καταγράφουμε πιο πάνω στους τίτλους.

«Δεν προτίθεμαι να δεχθώ τη χρήση ηλεκτρονικής επιτήρησης. Ο πρώτος και κυριότερος λόγος είναι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Δηλαδή αυτό περιγράφεται στην Αποκάλυψη ως μέσον χωρίς το οποίο δεν μπορεί κάποιος να μετέχει στην κοινωνική ζωή και τείνει να επιβληθεί σε όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες» δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε από τον Κορυδαλλό στον τηλεοπτικό σταθμό Ε.

Μιλώντας το πρωί σε εκπομπή του Mega, ο συνήγορός του, Σπύρος Φυτράκης, είπε ότι πέρα από τον πολιτική άποψη του Σάββα Ξηρού, το «βραχιολάκι» θα έχει επίσης δυσμενέστατες επιπτώσεις στην υγεία του.

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ο Ξηρός ήταν έτοιμος, μετά μάλιστα την πίεση των αναρχικών με καταλήψεις και εκβιασμούς να αποφυλακισθεί χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Όμως υπήρξαν δύο σημαντικά δεδομένα, που τον ανάγκασαν να κάνει πίσω και ο ψεύτης παλαιοημερολογίτης Σάββας Ξηρός κατέφυγε στον προσφιλή του μύθο του 669 οψίμως.

Η μία αιτία είναι ότι δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει πιστοποιητικά κινδύνου υγείας από δημόσια νοσοκομεία. Παρά την κινητοποίηση- βοήθεια στο παρασκήνιο δύο αναπληρωτών υπουργών της Κυβέρνησης και ενός βουλευτή γιατρού και συνδικαλιστή στις δικαστικές και νοσοκομειακές μεθοδεύσεις και επιδιώξεις του. Όμως οι δυσκολίες άρχισαν από τη στιγμή, που κρίθηκε-από την ηγεσία της Δικαιοσύνης και αντίθετα με τις αρχικές προθέσεις του αρμόδιου υπουργού Ν. Παρασκευόπουλου και της Κυβέρνησης- ότι δεν θα αποφυλακιζόταν μόνο με το νόμο αλλά θα υπάρχουν διαδικασίες από ειδικό δικαστικό συμβούλιο, με βάση πιστοποιητικά και επιτροπές από δημόσια νοσοκομεία.

Με τίποτα όμως δεν τεκμηριώνεται η τερατώδης βλάβη υγείας κατά 98% απώλειας στην όραση του (αίτημα, πού έχουν απορρίψει επανειλημμένα τα δικαστήρια σε όλες τις προσφυγές του) ή σε άλλη σοβαρή αρρώστια κατάκοιτου, όπως η ομιχλώδης σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η δεύτερη αιτία ήταν πιο σοβαρή, απειλητική και ανησυχητική. Έπειτα, μετά την ένταξη στου Χριστόδουλου Ξηρού στη λίστα των μεγαλοτρομοκρατών και τις πρωτοφανείς και κορυφαίες διαμαρτυρίες-απειλές των ΗΠΑ για την αποφυλάκιση, κυριάρχησαν φόβοι για την περίπτωση απελευθέρωσης είτε δολοφονίας του είτε απαγωγής του και εκδίκαση των εγκλημάτων του στις ΗΠΑ για δολοφονίες αμερικανών αξιωματούχων, στις οποίες υπήρξε ο ίδιος προσωπικά εκτελεστής δολοφόνος μαζί με τον Κουφοντίνα και άλλους. Φόβους τους οποίους συμμερίζονταν συγγενείς και συνήγοροί του.

Η ΟΨΙΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΑΡΝΗΣΗ

Πιο αναλυτικά, ο καταδικασμένος για τη δράση της 17Ν, η υπόθεση του οποίου προκάλεσε ακόμη και θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας-ΗΠΑ, μιλάει αποκλειστικά στο κανάλι E TV και δηλώνει ότι αρνείται να φορέσει το βραχιολάκι. «Προτίθεμαι να μην το δεχτώ, χωρίς να θέλω να πω τίποτα για τον καινούργιο νόμο.

Ο καινούργιος νόμος πέρασε με δυσκολία και η κυβέρνηση φάνηκε να δείχνει αποφασιστικότητα και αντοχή» δηλώνει στον δημοσιογράφο Βασίλη Χήτο ο Σάββας Ξηρός. Συνεχίζοντας αναφέρει «Δεν προτίθεμαι να δεχθώ την ηλεκτρονική επιτήρηση» λέει ο τρομοκράτης της 17Ν και συνεχίζει «Ο πρώτος και κυριότερος λόγος είναι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Δηλαδή αυτό περιγράφεται στην Αποκάλυψη ως μέσον χωρίς το οποίο δεν μπορεί κάποιος να μετέχει στην κοινωνική ζωή και τείνει να επιβληθεί σε όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες.

Αυτό το ζήτημα, αυτός ο τρόπος επιτήρησης προσπαθεί να επιβληθεί με κάθε τρόπο στη σύγχρονη κοινωνία. Δηλαδή, το να δοκιμάζεται πιλοτικά αυτό το σύστημα σε κατάδικο, σε κρατούμενο, δηλαδή κάνουν ένα πείραμα σε πραγματικές συνθήκες. Τώρα πρέπει να επεκταθεί σε ευαίσθητους τομείς, δηλαδή ποιοι δουλεύουν στα αεροδρόμια, όπως έγινε το 2004 με τα βιομετρικά στοιχεία στα αεροδρόμια, τα οποία σήμερα έχουν επεκταθεί και στις τράπεζες και σε άλλα».

Παράλληλα ο Σάββας Ξηρός δηλώνει ότι «Θα υπάρχει μια γενική επιτήρηση και από εκεί που υποτίθεται ότι το σύστημα κοιτάει τον άνθρωπο, ξαφνικά ο κάθε άνθρωπος θα γίνει μια κουκίδα σε μια οθόνη με ένα πλήρη έλεγχο κίνησής του».

Αναφερόμενος στους ιατρικούς λόγους για τους οποίους δεν δέχεται το βραχιολάκι είναι ότι δεν θα μπορεί να κάνει καμία εξέταση, ούτε καρδιογράφημα, ούτε μαγνητική, ούτε αξονικές.

Παπαδημούλης κατά Ξηρού: Οι θρησκευτικές πεποιθήσεις δεν τον εμπόδισαν να σκοτώνει

Την έντονη αντίδραση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Δημήτρη Παπαδημούλη προκάλεσε η συνέντευξη του Σάββα Ξηρού και πιο συγκεκριμένα οι δηλώσεις του για το βραχιολάκι.

Το καταδικασμένο για τρομοκρατία, μέλος της 17 Νοέμβρη επεσήμανε ότι δεν πρόκειται να δεχτεί την ηλεκτρονική επιτήρηση.
"Ο πρώτος και κυριότερος λόγος είναι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Δηλαδή αυτό περιγράφεται στην Αποκάλυψη ως μέσον χωρίς το οποίο δεν μπορεί κάποιος να μετέχει στην κοινωνική ζωή και τείνει να επιβληθεί σε όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ξηρός.

Η απάντηση του κ. Παπαδημούλη, που ήταν και η πρώτη αντίδραση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε λίγες ώρες αργότερα. Σε σχόλιο του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο ευρωβουλευτής τόνισε: "Ο Σ. Ξηρός λέει όχι στο βραχιολάκι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Δεν τον εμπόδισαν όμως να αφαιρεί ανθρώπινες ζωές. Να ισχύσουν τα νόμιμα".

Σε δικές της δηλώσεις η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι ο δήθεν θρησκευόμενος Ξηρός δεν ανακάλυψε το «ου φονεύσεις» της Γραφής. Όπως άλλωστε και «ου κλέψεις» κάνοντας τόσες ληστείες.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline