Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020  22:36:47

Συστράτευση κατά της εγκληματικότητας ζητάει ο Γ. Πανούσης

Μεγάλη και ανησυχητική η εγκληματικότητα κατά των παιδιών και των ανηλίκων. Πολλές και οι ληστείες κατά γερόντων και υπερηλίκων.

Τη δημιουργία δικτύου «Γονείς, εν Δράσει», και συμμετοχή κάθε πολίτη και φορέα στην πρόληψη της εγκληματικότητας, προτείνει μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, με δήλωση του που αφορά στον σχεδιασμό της «Συμμετοχικής Αντεγκληματικής Πολιτικής».

Ο κ. Πανούσης επισημαίνει ότι θεωρεί πολύ σημαντική την τακτική και συνεχή ενημέρωση των μέσων ενημέρωσης και των πολιτών για τις αρχές και τους στόχους του υπουργείου, για την αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ Αστυνομίας και κοινωνία και ζητάει την στήριξη των ΜΜΕ σε αυτή την προσπάθεια.

Κατά τα άλλα ο αναπληρωτής υπουργός, αναφέρεται στις δράσεις του υπουργείου, που αφορούν, μεταξύ άλλων, τη διεύρυνση του θεσμού του αστυνομικού της γειτονιάς με την συμμετοχή περισσότερων γυναικών, την ενεργοποίηση ευέλικτων πεζών περιπολιών καθώς και την προώθηση του «Τοπικού Αστυνόμου» για τις απομακρυσμένες περιοχές.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline