Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020  10:44:07

Αήθεις περιπτώσεις. Υβριστική Ραχήλ κατά Στουρνάρα. Η άθεη Δούρου υμνεί τον.. λόγο του Πατριάρχη. Ο γνωστός Μπέος κατά του ΓΑΠ ως ..τραμπούκου. Κύριο

Επανέρχονται πάλι τα φαινόμενα κοινωνικής αλητείας κατά πολιτικών είτε από ομάδες αριστεριστών στα Εξάρχεια είτε από... προοδευτικούς πολίτες σε καλά αστικά εστιατόρια (ψαροταβέρνες) και απλές ταβέρνες.

Μήνυση αμετροεπούς Ραχήλ Μακρή κατά Στουρνάρα. Με επιδόσεις σε ύβρεις και μειωτικές εκφράσεις

Με ένα ανεξήγητο πολιτικό παροξυσμό, όπως το χαρακτήρισαν βουλευτές της αντιπολίτευσης, με παραπομπές σε ... ταγματασφαλίτες, η κυρία Μακρή εξέδωσε αργά το μεσημέρι ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει στον κ. Στουρνάρα ότι... «οι Γερμανοί εκτελούσαν τους ταγματασφαλίτες όταν πλέον δεν τους χρειάζονταν»και ζητεί από τις εισαγγελικές αρχές να διερευνήσουν την ύπαρξη ενδεχόμενου δόλου εκ μέρους του κ. Στουρνάρα στο σύνολο των δηλώσεών του που «διακυβεύουν την σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος και υποκινούν άμεσα ή έμμεσα τους πολίτες σε πράξεις πανικού». Προφανώς θέλησε να επικουρήσει την πολεμική κατά του Γ. Στουρνάρα, επίσης άδικη και ακραία, της Προέδρου της Βουλής.

Την Ραχήλ Μακρή, όπως φαίνεται και από την ανακοίνωσή της ενόχλησαν οι θέσεις- όπως σημειώνει και στην ανακοίνωσή της- του κ. Στουρνάρα ότι «η αποτυχία ενός deal θα οδηγήσει σε χρεοκοπία και Gretix». Με τις θέσεις αυτές όπως αναφέρει «ούτε στην ανάσχεση της εκροής καταθέσεων συμβάλει, ούτε στην ηρεμία στο τραπεζικό σύστημα προάγει, αλλά αντίθετα δύναται να θεωρηθεί ότι προκαλεί αστάθεια στο τραπεζικό σύστημα». Με το σκεπτικό αυτό και άλλα ανάλογα μήνυσε χθες τον διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος.

-Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου σε βάρος του Γιάννη Στουρνάρα κατέθεσε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ραχηλ Μακρή, μετά την έκθεση νομισματικής πολιτικής που υπέβαλλε χθες ο διοικητής της Τράπεζας τη Ελλάδος.

Σε δηλώσεις της κατά την έξοδό της από το δικαστικό μέγαρο η βουλευτής υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι οι αναφορές περί grexit και πιθανής εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη αν δεν υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους, είναι επικίνδυνες και δεν συνάδουν με τις συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το ρόλο του.

"Και άλλοι κεντρικοί τραπεζίτες είχαν εκφράσει τις ανησυχίες τους, κατ ιδίαν όμως σε πολιτικούς αρχηγούς και όχι με αυτό τον τρόπο και δημόσια σε μια κρίσιμη καμπή της διαπραγμάτευσης", είπε, φωτογραφίζοντας τις συναντήσεις του πρώην διοικητή της ΤτΕ, Γιώργου Προβόπουλου με τους πολιτικούς αρχηγούς το 2009. Είπε μάλιστα πως "σε οποιαδήποτε άλλη χώρα ο κεντρικός τραπεζίτης θα είχε παραιτηθεί".
Σύμφωνα με πληροφορίες της βουλευτή από τραπεζικούς κύκλους, από χθες έχουν φύγει από τις τράπεζες λόγω του πανικού του κόσμου, πάνω από 800 εκατομμύρια ευρώ ενώ η επίπτωση φαίνεται και στο χρηματιστήριο.
Δόλος

Η Ραχήλ Μακρή υποστήριξε ότι διαφαίνεται δόλος από την έκθεση, ο οποίος θα πρέπει να ερευνηθεί καθώς "συνήθως αυτές οι εκθέσεις, κατατίθενται Οκτώβρη ή Φεβρουάριο, ενώ ο κ.Στουρνάρας επέλεξε να την υποβάλλει με τα συγκεκριμένα σχόλια, μια ημέρα πριν το κρίσιμο Eurogroup".

Η άθεη Δούρου για τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο: Ο μεστός και τεκμηριωμένος(θρησκευτικός) λόγος του..... μας δίνει δύναμη

Κατάργησε τη θρησκευτική ορκωμοσία και δεν παρέστη, ένα χρόνο τώρα, σε καμμία θρησκευτική τελετή. Επέλεξε τον πολιτικό όρκο αυτή και ο συνδιασμός της . Κατά τα άλλα πολιτικά υποκριτική η επισκεψή της στο Φανάρι και όσα είπε εκεί. Αισιόδοξη εκτίμηση έκανεο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίου, κατά τη συζήτηση, για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η Ελλάδα, με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, σήμερα στο Φανάρι, όταν και δήλωσε πως: «Η χώρα θα υπερβεί γρήγορα τη σημερινή δύσκολη συγκυρία».

Μετά τη μεταξύ τους συνάντηση, η περιφερειάρχης ερωτηθείσα σημείωσε: «Ο λόγος του Προκαθημένου της Ορθοδοξίας πέρα από την ιδιαίτερη βαρύτητά του, έχει πάντα χαρακτήρα κατευνασμού και διαδραματίζει εξέχοντα ρόλο στη δημόσια σφαίρα. Ο μεστός και τεκμηριωμένος λόγος του μας γεμίζει αισιοδοξία και μας δίνει δύναμη».

Η συνάντηση διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα και κατά τη διάρκειά της η κ. Δούρου που συνοδευόταν από τον αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Γιώργο Καραμέρο, είχε την ευκαιρία να ευχηθεί στον Παναγιώτατο για την ονομαστική του εορτή και να τον ενημερώσει για θέματα της αρμοδιότητάς της.

Η μεταξύ τους συζήτηση αφορούσε σε ένα σύνολο θεμάτων στη βάση των πανανθρώπινων και οικουμενικών αξιών που πρέπει να διέπουν τις σχέσεις μεταξύ κρατών και οργανισμών. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα ζητήματα της οικολογίας και της κλιματικής αλλαγής.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης και η Ρένα Δούρου συμφώνησαν στη διερεύνηση της δυνατότητας διεξαγωγής διεθνούς οικολογικού συνεδρίου, από την Περιφέρεια Αττικής, λόγω της κρίσιμης σημασίας και των επιπτώσεων που έχει η κλιματική αλλαγή στην καθημερινότητα των πολιτών.

Επίθεση Μπέου σε Παπανδρέου: Απατεώνα, τραμπούκε κατέστρεψες την Ελλάδα. Ντροπή σου!

Λεκτική επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου από Αχιλλέα Μπέο. Κομματικά στελέχη προπηλάκισαν τον δήμαρχο Βόλου, με μεγάλο ιστορικό και βεβαρυμένο ως παράγοντας στο ποδόσφαιρο από προφυλακίσεις, βαριές κατηγορίες και τραμπουκισμούς στα γήπεδα.

Σκηνές απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της Πέμπτης σε γνωστό ξενοδοχείο του Βόλου, όταν, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντηση στελεχών του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. με τον πρόεδρο του κόμματος και πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, στο σημείο εμφανίστηκε και ο πρώτος πολίτης του Βόλου, Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος.

"Απατεώνα, κατέστρεψες την Ελλάδα. Ντροπή σου...", είπε ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Παπανδρέου και ξαφνικά, συγκεκριμένα κομματικά στελέχη τα οποία διακρίνονται στα πλάνα του e-Volos.gr, επιτέθηκαν στον Δήμαρχο, προπηλακίζοντάς τον. Επικράτησε χαμός, με τους πιο ψύχραιμους, όπως επίσης διακρίνεται στο βίντεο, να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, με την λύση να έρχεται από την επέμβαση των αντρών της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-Volos.gr, ο Δήμαρχος ενδέχεται να καταθέσει μηνύσεις εναντίον όσων προσπάθησαν τον τον προπηλακίσουν, επειδή, όπως υποστηρίζει, τόλμησε να ασκήσει ευθεία κριτική κατά πρόσωπο στον πρώην πρωθυπουργό.

Ο κ. Παπανδρέου δέχθηκε φραστικούς προπηλακισμούς με ακατανόμαστες φράσεις, την ώρα της εισόδου του στο ξενοδοχείο Παρκ, από έναν μαινόμενο δήμαρχο ο οποίος του φώναζε ότι είναι προδότης, τον κατηγόρησε ως πολιτικό απατεώνα, που βύθισε την Ελλάδα στη φτώχεια, έκοψε τις συντάξεις και εκτόξευσε την ανεργία αποδεχόμενος το ΔΝΤ και τα μνημόνια και ότι είναι ανεπιθύμητος στην πόλη.

Αμέσως οι φρουροί αστυνομικοί που συνόδευαν τον κ. Παπανδρέου αντέδρασαν και απώθησαν τον δήμαρχο Βόλου, που συνέχιζε να επιτίθεται φραστικά στον πρώην πρωθυπουργό. 'Ανθρωποι που συνόδευαν τον Αχιλλέα Μπέο ήλθαν στα χέρια με ανθρώπους του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά ευτυχώς απετράπησαν τα χειρότερα.

-Δέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στον Πόρο.
Σύμφωνα με το kontranews.gr, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πήγε στον Πόρο για να χαλαρώσει. Το συγκεκριμένο νησί το έχει επισκεφθεί πολλές φορές για να κάνει το αγαπημένο του καγιάκ. Χωρίς να προκαλεί.

Επισκέφθηκε γνωστή ψαροταβέρνα στην περιοχή της Πούντας, στην οποία δεν συχνάζουν άνεργοι, φουκαράδες και πεινασμένοι. Από το σύνολο των παρόντων δύο θρασύτατοι θέλησαν να δημιουργήσουν επεισόδιο απρέπειας, όπως κάποιοι άλλοι στα Εξάρχεια σε βάρος του Γ. Βαρουφάκη και της συζύγου του, τα λεβεντόπαιδα του αναρχισμού. Όπως αναφέρει το kontranews.gr, δύο κάτοικοι του Πόρου πλησίασαν τον Γιώργο Παπανδρέου με απειλητικές διαθέσεις, τον σκούντησαν και κατόπιν του φώναζαν: «Εξαιτίας σου πεινάμε και μπήκαμε στο ΔΝΤ. Θα έπρεπε να κρύβεσαι και όχι να τρως ψάρια την στιγμή που οι Έλληνες πεινάνε».

Ο πρώην πρωθυπουργός στην αρχή κράτησε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να καθησυχάσει τους πολίτες. Όταν όμως κατάλαβε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει, ζήτησε από την παρέα του να αποχωρήσουν. Δυστυχώς δεν αντέδρασε κανένας από τους παρόντες πελάτες κατά των αφιλόξενων και θρασύτατων τραμπούκων του Πόρου, που μπορεί και να καμάρωναν μετά για τη σπουδαία γενναιότητα τους.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline