Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020  23:04:45

Μητρόπουλος «παρών» και με νέες καταγγελίες: Ούτε η Μ. Θάτσερ εφάρμοσε, τέτοιο πρόγραμμα λιτότητας και αντικοινωνικής πολιτικής τέτοιο πρόγραμμα. Κύριο

Ανέλεγκτα φαινόμενα η Ζωή Κωνσταντοπούλου – και ο Γιάννης Βαρουφάκης με μεγάλη δημοφιλία.

Για «τρίτο μνημόνιο», και «ακραία νεοφιλελεύθερο πρόγραμμα», που όχι μόνον η Αριστερά σε όλη την ιστορία της, αλλά ούτε η ίδια η Μάργκαρετ Θάτσερ δεν έχει εφαρμόσει, έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλο

Το πρόγραμμα που στάθηκε αφορμή για να πέσει η Θάτσερ το 1988 ήταν «μεγαλύτερης ηπιότητας» από αυτό που πρόκειται να εφαρμοστεί, υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι σκληρές ρήτρες, οι οποίες επιβλήθηκαν από τους δανειστές στο νέο πρόγραμμα, δεν είχαν σκοπό να ρίξουν την κυβέρνηση, αλλά να «καταστήσουν σαφές ότι η αριστερή ελληνική κυβέρνηση θα βεβαιώσει ότι δεν υπάρχει εναλλακτικός δρόμος από τη δική τους λιτότητα».

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής δήλωσε δε το Σάββατο ότι Ζωή Κωνσταντοπούλου και Γιάνης Βαρουφάκης έχουν εκρηκτική δημοφιλία με εκείνον να έπεται. Προηγείται η Ζωή σε απήχηση και αποδοχή. «Είναι ανέλεγκτα φαινόμενα που γέννησε η ίδια η στάση της ηγεσίας θέλει διαχειριστική προσοχή» επισήμανε.

Σημείωσε δε ότι η ηγεσία έχει ήδη σφάλει στη διαχείριση προσώπων και καταστάσεων στο κόμμα.
«Ο πρωθυπουργός δέχεται διάφορες ανόητες εισηγήσεις όπως εκλογές (...) Έκανε επιλογή η κυβέρνηση να φύγει μπροστά με μνημονιακή πολιτική, δεν συμφωνώ ότι θα ανοίξουν τα φτερά της κυβέρνησης με εκλογές για να διαχειριστεί αυτό τον όλεθρο (...) το τρίτο μνημόνιο» πρόσθεσε δε o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

-Απαισιόδοξος ο αντιπρόεδρος της Βουλής ότι το μνημόνιο θα βοηθήσει εκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ σε πολιτικής μετακίνησης προς τον κεντροαριστερό χώρο.«Έκανε επιλογή η κυβέρνηση- δήλωσε επίσης- να φύγει μπροστά με μνημονιακή πολιτική, δεν συμφωνώ ότι θα ανοίξουν τα φτερά της κυβέρνησης με εκλογές για να διαχειριστεί αυτό τον όλεθρο (...) το τρίτο μνημόνιο»

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline