Τρίτη 26 Μαϊου 2020  23:40:57

Ο Μανώλης Γλέζος σε πλήρη σύγχυση τα θέλει όλα: Να συνεχίσει να παραμένει το μόρφωμα ΑΝΕΛ –ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Να πάρει πίσω το τρίτο Μνημόνιο. Να υπάρξουν οι ενισχύσεις της Τρόικας. Να αποκτήσουμε διακυβέρνηση της «πραγματικής Αριστεράς». Κύριο

Η ακατανόητη, αντιφατική χθεσινή δήλωση.«Να μην αποτελέσει η αριστερά επταμηνίτικη παρένθεση» λες και μέχρι τώρα το σχήμα ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ κυβερνούσε με αριστερή ταυτότητα, ιδεολογία και πρόγραμμα.

Για αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της κυβέρνησης έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ καλεί την ηγεσία του κόμματος να "συνέλθει" και να μην "βιάζει συνειδήσεις και καταστρέφετε τις ελπίδες.

Κριτική σε υψηλούς τόνους ασκεί ο Μανώλης Γλέζος στην κυβέρνηση, με δήλωσή του υπό τον τίτλο: "Να μην αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση", στο ιστολόγιο "Κίνηση Ενεργοί Πολίτες".

Το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς κάνει λόγο για "αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική" που "έχει δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις στην ιδεολογική και πολιτική συνείδηση των αγωνιστών" και καλεί τους "συναγωνιστές και συντρόφους της ηγεσίας του Ενιαίου Κόμματος", να ακούσουν τη φωνή του λαού, των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και να συγκαλέσουν "μια πλατειά σύσκεψη και παρά τον έντονο διάλογο που θα διεξαχθεί, θα βρεθεί η λύση".

Ολόκληρη η δήλωση του Μανώλη Γλέζου

"Να μην αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση"

"Η αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου, έχει δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις στην ιδεολογική και πολιτική συνείδηση των αγωνιστών.

Ενώ κανένας δεν συμφωνεί με το τρίτο μνημόνιο που δένει και υποδουλώνει χειροπόδαρα το Λαό μας για δεκαετίες ολόκληρες, με τα ψευτοδιλήμματα απελπισίας και τρομολαγνείας που δημιουργεί, βασανίζει τους αγωνιστές, που δεν θέλουν να αποτελέσει η Αριστερά μια εφταμηνίτικη παρένθεση.

Συνέλθετε επιτέλους συναγωνιστές κι σύντροφοι της ηγεσίας του Ενιαίου Κόμματος.

Σταματείστε να βιάζετε τις συνειδήσεις, σταματείστε να διαγράφετε και να καταστρέφετε τις ελπίδες και τα οράματα.

Πριν να είναι πολύ αργά και πριν την λήψη βιαστικών πρωτοβουλιών, ακούστε τη φωνή του Λαού, των οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και συγκαλέσετε μια πλατειά σύσκεψη και παρά τον έντονο διάλογο που θα διεξαχθεί, θα βρεθεί η λύση.

Στη Δημοκρατία, όταν εφαρμόζεται και λειτουργεί, δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

17 Αυγούστου 2015 "

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline