Σάββατο 11 Ιουλίου 2020  20:32:55

Πανούσης: ...Λαϊκό παιδί ο Τσίπρας γοητεύτηκε από τον νάρκισσο και αλαζόνα Βαρουφάκη. Υπέρ του μεγάλου συνασπισμού συνεργασίας ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ. Κύριο

...Αν και πολλοί του έλεγαν ότι κάνει λάθος που τον επέλεξε - «Άνθρωποι που θεωρούν τον εαυτό τους το κέντρο καταλήγουν να κάνουν παιχνίδι με άλλα κέντρα», το υπονοούμενό του για τον πρώην ΥΠΟΙΚ - «Θανάσιμο λάθος» να κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κουβέλης.

Λαϊκό παιδί που γοητεύτηκε από τον Γιάνη Βαρουφάκη χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανουσης.

«Του έλεγε για τον Γκάλμπρεϊθ και τις οικονομικές θεωρίες και ο Τσίπρας γοητεύτηκε και κάπου έχασε τον έλεγχο αν και πολλοί του έλεγαν ότι κάνει λάθος επιλογή» σημείωσε ο κ. Πανούσης.

Εξετάζοντας, μάλιστα, τη στάση του πρώην υπουργού Οικονομικών από μια ψυχολογική σκοπιά παρατήρησε ότι «άνθρωποι που είναι τόσο νάρκισσοι και αλαζόνες στο τέλος καταλήγουν να γίνονται το κέντρο του εαυτού τους». Και συμπλήρωσε με νόημα: «αφού είσαι το κέντρο θα παίξεις παιχνίδια με άλλα κέντρα».

Αντίστοιχα επικριτικός στάθηκε ο κ. Πανούσης και για την επιλογή της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την οποία είπε ότι ήταν λάθος αναφερόμενος στο ότι δεν σταθμίστηκε σωστά η συμπεριφορά της πριν την τελική επιλογή.

Όσον αφορά το λάθος της κυβέρνησης Τσίπρα το τελευταίο επτάμηνο είπε ότι «έμπλεξε την διακυβέρνηση με την ιδεολογία».

Παράλληλα τάχθηκε υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού μετά τις εκλογές ενώ όσον αφορά τη στάση με το Μνημόνιο είπε ότι θα πρέπει να το υλοποιήσουμε, να ξεκαθαρίσουμε μέσα σε τρια χρόνια και να προχωρήσουμε.

Χαρακτήρισε θανάσιμο λάθος για την υστεροφημία του Κουβέλη το να κατέβει υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παρατήρησε, δε, ότι σε αυτές τις εκλογές έχουμε το φαινόμενο να υπάρχουν 2 ΠΑΣΟΚ 2 ΔΗΜΑΡ και 2 ΣΥΡΙΖΑ, «το κάθε κόμμα έχει αντεστραμμένο το είδωλό του».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline