Τετάρτη 27 Μαϊου 2020  06:28:51

Το κακόγουστο προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ , για την δήθεν «μαγκιά » του Ευαγ. Μεϊμαράκη. Στην ίδια γραμμή και η επίθεση Καμμένου στο DEBATE κατά του προέδρου της ΝΔ, με αήθεις ισχυρισμούς ότι είναι... υπόδικος. Κύριο

Νέα Δημοκρατία και Ευαγ. Μειμαράκης: ο Πάνος Καμμένος έχει αναλάβει τη βρώμικη δουλειά σε βάρος της ΝΔ για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλ. Τσίπρα. Βρώμικη δουλειά, όπως έκανε και επί διακυβέρνησης Σαμαρά προκειμένου να πάρει ένα υπουργείο.

Το ρεμπέτικο του "Βαγγέλα" και η μαγκιά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Το προεκλογικό σποτ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που θα συζητηθεί

Το νέο προεκλογικό σποτ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, πιάνει και πάλι το μπουζούκι. Για την ακρίβεια, ενώ για τις εκλογές του Γενάρη του 2015 το σήμα του κόμματος του Πάνου Καμμένου μετατρεπόταν σε κρητική λίρα, αυτή τη φορά το μουσικό της σποτ έχει πιο... μάγκικο προφίλ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ κάτω από ένα κλασικό σκηνικό πανηγυριού και με το μπαγλαμά στο χέρι, τραγουδά έπειτα από το παράγγελμα "Ρίχτα Βαγγέλα, Φώφη... 'τοιμάσου!". Το ρεμπέτικο Jurassic Park που τραγουδά ο Ευ. Μεϊμαράκης στο σποτ στηλιτεύει το μότο "Η Ελλάδα Μπροστά" της Νέας Δημοκρατίας και καταλήγει: "Στις 20 Σεπτεμβρίου, τους κόβουμε τη μαγκιά".

Χυδαία επίθεση Καμμένου στον Μεϊμαράκη στο ντιμπέιτ: Είσαι υπόδικος!

Βαριές εκφράσεις αντάλλαξαν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Πάνος Καμμένος με τον δεύτερο να εξαπολύει αήθη επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος δεν μπόρεσε να απαντήσει εξαιτίας του τυπικού διαδικαστικού του ντιμπέιτ.

Λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης υπαινίχθηκε ότι ο Πάνος Καμμένος έχει καταδικαστεί για συκοφαντία στην υπόθεση των CDS του Αντρίκου Παπανδρέου και λέει ψέματα.
Ο κ. Καμμένος, όταν ήρθε η σειρά του απάντησε με έναν αήθη τρόπο:
"Απαντάω ως ο κάποιος αρχηγός όπως είπε ο κ. Μεϊμαράκης. Συνεχίζεται η πολιτική Σαμαρά.

Κύριε Μεϊμαράκη είστε υπόδικος. Να πάτε και να ρωτήσετε γιατί σας παρέπεμψαν. Είπατε ψέματα ότι υπάρχει χαρτί για μένα. Κανένα χαρτί δεν υπάρχει. Ο Καρατζαφέρης σας έλεγε μπροστάντζα, ότι τα αρπάξατε δηλαδή για τα υποβρύχια, μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τώρα τους έχετε βουλευτές. Καταργούμε τώρα το νόμο περί ευθύνης υπουργών;" τόνισε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, με την ένταση στο πλατό να μη σταματά και τους δύο άνδρες να ανοίγουν διάλογο! Ο πρόεδρος της ΝΔ, όπως συνέβη και με ειδική ανακοίνωση του κόμματος κατηγόρησε τον Παν. Καμμένο ότι κάνει τη βρώμικη δουλειά της συκοφαντίας και της σπίλωσης για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ, εκδούλευση που έκανε από παλιά προκειμένου να πάρει ένα υπουργείο.
Εκλογές 2015: 'Η μόδα Τσίπρα πέρασε. Τώρα έχουμε μόδα Βαγγέλα' λέει ο Κακλαμάνης

Κατά την παρουσίαση της γαλάζιας καμπάνιας στο λεκανοπέδιο Αττικής, το οποίο η Συγγρού θεωρεί κλειδί των εκλογών, ο βουλευτής Α' Αθήνας αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις, στο debate, αλλά και στο σποτ του Λαφαζάνη

"Η μόδα Τσίπρα πέρασε. Τώρα έχουμε μόδα Βαγγέλα". Με το χαρακτηριστικό αυτό τρόπο ο βουλευτής Α' Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης, παρουσιάζοντας τη γαλάζια καμπάνια στο λεκανοπέδιο Αττικής το οποίο η Συγγρού θεωρεί κλειδί του εκλογικού αποτελέσματος, έδωσε το νέο κλίμα αισιοδοξίας που επικρατεί στο γαλάζιο στρατόπεδο για τις δεύτερες εκλογές του 2015.

Ο κ.Κακλαμάνης ερωτηθείς ειδικότερα εάν έδωσε κάποια συμβουλή στον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη εν όψει του πρώτου debate απόψε, απάντησε: "Του είπα ένα μόνο πράγμα, τον Ιανουάριο ήταν μόδα ο Τσίπρας, τώρα ο Βαγγέλας είναι μόδα. Η μόδα Τσίπρα πέρασε, τώρα έχουμε μόδα Βαγγέλα. Περνάει και στη νεολαία, γιατί δεν είναι δήθεν".

Εκτίμησε μάλιστα ότι υπάρχει περιθώριο ακόμη μεγαλύτερης συσπείρωσης της ΝΔ από αυτό που αφήνουν τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων. Και αυτό διότι όπως σημείωσε οι δημοσκοπήσεις υπολογίζουν τη συσπείρωση της ΝΔ στο 75% με βάση τα ποσοστά του Ιανουαρίου, ενώ για τη Συγγρού βάση αναφοράς και στόχος είναι τα ποσοστά του 2009.

Κληθείς να σχολιάσει την επιχειρηματολογία ΣΥΡΙΖΑ περί νέου και παλιού, ο κ.Κακλαμάνης είπε χαρακτηριστικά: "Εγώ είμαι ιδιαίτερα περήφανος που είμαι παλιός και ο πατέρας μου έλεγε ο νέος στο κουπί και ο γέρος στο τιμόνι".

Σε συνέχεια δε της νέας στρατηγικής που εγκαινίασε ο κ.Μεϊμαράκης με τη συνέντευξη του στο news247, να δείχνει μεν διαθέσιμος για συνεργασία με όλους αλλά να αποφεύγει να αναφερθεί ειδικά στο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Κακλαμάνης είπε: "Εάν πάρουμε την εντολή θα απευθυνθούμε και στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δε θα πέσουμε και στα γόνατα να τον εκλιπαρήσουμε. Αν θέλει να το πιάσει το μπαλάκι ο Τσίπρας ας το πιάσει" και προσθεσε: "Από το κράτος είμαι εγώ που λέει ο κ.Τσίπρας πρέπει να προσγειωθεί, γιατί η κατάσταση άλλαξε και πρόλαβε ο Βαγγέλης και του πήρε τη μπουκιά από το στόμα".
Εκτίμησε δε ότι: "Ο Βαγγέλης θέλει και παραθέλει να είναι πρωθυπουργός".

Χαρακτήρισε πετυχημένο το "εξαιρετικά υπερβατικό σποτ Λαφαζάνη" όπως είπε. Αποκάλεσε μάλιστα τον πρόεδρο της ΛΑΕ "συντηρητικοαριστερό" εν αντιθέσει με τον ίδιο που δήλωσε "αναρχικός της δεξιάς".

Το βάρος στο λεκανοπέδιο Αττικής ρίχνει η ΝΔ

Ο κ.Κακλαμάνης αναλύοντας τη στρατηγική των εκλογών τόνισε ότι το λεκανοπέδιο Αττικής θα αναδείξει το νικητή (δεδομένου μάλιστα ότι δημοσκοπικά αυτή τη στιγμή φαίνεται ντέρμπι) και ανέφερε ότι για αυτό η ΝΔ θα ρίξει το βάρος στις περιφέρειες αυτές.
Θα πραγματοποιηθούν 25 εκδηλώσεις βουλευτών, με την κεντρική εκδήλωση της Αθήνας όπου θα μιλήσει ο κ.Μεϊμαράκης να έχει οριστεί για την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, αν και ο χώρος δεν έχει κλειδώσει.

Την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου πάντως που ο κ.Τσίπρας θα πραγματοποιεί τη δική του κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα, ο κ.Μεϊμαράκης θα μιλήσει σε εκδήλωση των γυναικών της ΝΔ στο ξενοδοχείο Κάραβελ.
Θα έχει προηγηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου συγκέντρωση των υποψηφίων βουλευτών της Β' Αθηνών στο Μαρούσι και μεθαύριο Παρασκευή εκδηλώσεις στα ξενοδοχείο Olympic Royal και Parc.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Σχετικά Άρθρα

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline