Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020  00:27:19

Άθλιες πολιτικές επιλογές πολλών Ελλήνων. Ακόμα χειρότερη η Βουλή. Απέτυχαν να εκλεγούν οι Στάθης και Διαμαντούρος, μπήκε στη Βουλή η γραφική ομάδα Λεβέντη, αυξήθηκαν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Κύριο

Δεν συγκέντρωσαν το αναγκαίο 3% οι πρώην βουλευτές της ΛΑΕ και της ομάδες Λαφαζάνη, με αξιόλογη πολιτική και επιστημονική δράση πολλοί. Αποκλείσθηκαν οι αλαζονικές περιπτώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Ραχήλ Μακρή, χωρίς να είναι οι μοναδικές στην παλαιά και τη νέα Βουλή.

- Χειρότερη η σύνθεση της Βουλής, ποιοτικά και μεγαλύτερη η υποβάθμιση της. Με την αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και των πρωτόγονων απόψεων και εκφραστών της, μέχρι την απουσία από τη Βουλή των επικεφαλής στα ψηφοδέλτια Επικρατείας του καθηγητή Νικ. Διαμαντούρου(Ποτάμι) και του γνωστού σκιτσογράφου Στάθη (ΛΑΕ). Άθλιες πολιτικές επιλογές πολλών Ελλήνων. Παράλληλα πέτυχε να μπει στη Βουλή η γραφική ομάδα του μεγαλομανούς Βασ. Λεβέντη, που δεν πρόκειται να συμβάλει στο επίπεδο σοβαρότητας στο Κοινοβούλιο.

- Δεν συγκέντρωσαν το αναγκαίο 3% οι πρώην βουλευτές της ΛΑΕ και της ομάδες Λαφαζάνη, με αξιόλογη πολιτική, συνδικαλιστική και επιστημονική δράση πολλοί. Αποκλείσθηκαν με ικανοποίηση ορισμένων, οι αλαζονικές περιπτώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου και της Ραχήλ Μακρή, χωρίς να είναι οι μοναδικές στην παλαιά και τη νέα Βουλή.

-Την ικανοποίησή του για την "δεύτερη ευκαιρία" που έδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ οι πολίτες αλλά και για "την εμπιστοσύνη" που έδειξαν στο κόμμα εξέφρασε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος ωστόσο επισήμανε ότι "δεν είναι στιγμή για θριαμβολογίες", θεώρησε "γροθιά στο στομάχι του πολιτικού συστήματος" την είσοδο του Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι ο ίδιος θα ήθελε να δει το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη εντός

"Τα ποσοστά της Λαϊκής Ενότητας αυτή τη στιγμή είναι κάτι στενάχωρο", δήλωσε ο Γαβριήλ Σακελλαριδης σχολιάζοντας τα εκλογικά αποτελέσματα και προσέθεσε ότι ο ίδιος θέλει την ΛΑΕ στη Βουλή επισημαίνοντας ότι "χρειάζεται η φωνή της".

Ο κύριος Σακελλαρίδης περαιτέρω εξέφρασε την απογοήτευσή του για τα ποσοστά της Ένωσης Κεντρώων που βάζουν το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη στη Βουλή, χαρακτηρίζοντάς τα ως "την πλέον απολιτική συμπεριφορά" αλλά και ως "μια γροθιά στο στομάχι του πολιτικού συστήματος".

Ενώ υπογράμμισε ότι "Ο κόσμος δείχνει ότι ακόμα μας εμπιστεύεται, μας δίνει μια ευκαιρία, τονίζοντας πάντως ότι "Δεν είναι στιγμή για θριαμβολογίες".

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline