Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020  01:22:35

Ο Λ. Λαζόπουλος με ευθύτητα και παρρησία: Η διακυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου δεν θα μπορέσει να εφαρμόσει το Τρίτο Μνημόνιο. Προβλέπω μεγάλες λαϊκές διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις από εκείνους, που απείχαν από τις κάλπες. Κύριο

Αυτοί που δεν ψήφισαν είναι το κόμμα της εξέγερσης - Διαπλεκόμενοι οι δημοσκόποι, που απέτυχαν για άλλη μια φορά στις «προβλέψεις» τους.

Απαισιόδοξος ή βαθύς ρεαλιστής από το υψηλό κόστος που πλήρωσαν οι προηγούμενοι Πρωθυπουργοί για το δικό τους Μνημόνιο ή από τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί ήδη-πέτραν της διασπάσεως του Αριστερού Ρεύματος- στην κοινωνία για τα φορολογικά, συνταξιοδοτικά, ασφαλιστικά κλπ βάρη που έρχονται. Εξέφρασε την άποψή του ότι το Μνημόνιο δεν θα εφαρμοστεί, ακόμη και εάν μαζευτούν 150 βουλευτές

Σε παρέμβασή του στη ζωντανή εκπομπή του Alpha το βράδυ της Κυριακής, ο Λάκης Λαζόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι οι εκτιμήσεις βάσει των πρώτων exit poll δεν είναι επαρκείς για να οδηγηθούμε δε βαθύτρης αξίας διαπιστώσεις και ότι λχ. ο κρίσιμος παράγοντας των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου θα είναι εκείνοι που απείχαν. Μεγάλο τελικά ποσοστό πάνω από 45%, πρωτοφανές μέχρι σήμερα.

«Πιστεύω ότι το Μνημόνιο δεν θα εφαρμοστεί, γιατί δεν γίνεται να εφαρμοστεί, ακόμη και εάν μαζευτούν 151 βουλευτές», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.(που ήδη εξασφάλισαν με 155 βουλευτές οι δύο κυβερνητικοί εταίροι από χθες).

«Πρέπει να δούμε εκείνους που δεν ψήφισαν, γιατί αυτοί είναι το κόμμα της εξέγερσης. Είναι το κόμμα της οργής και της απογοήτευσης απέναντι στα μέτρα που έρχονται. Αυτοί που θα βγουν στο δρόμο και θα διαδηλώσουν ενάντια στα μέτρα του Μνημονίου», πρόσθεσε και προειδοποίησε ο κ. Λαζόπουλος.

Επίσης, συνετάχθη με τη διαπίστωση του Πάνου Καμμένου, καταγγέλλοντας ευθέως τους δημοσκόπους αφού, όπως τόνισε, πιστεύει πως υπήρξε συμπαιγνία και συνεννόηση, ή, όπως χαρακτηριστικά είπε, «οι δημοσκόποι συμφώνησαν μεταξύ τους να "κάνουν παιχνίδι" με τον κ. Καμμένο. Πιστεύω ότι οι δημοσκοπικές εταιρίες είναι ενταγμένες στο παιχνίδι της διαπλοκής και έπρεπε να έχει επέμβει εισαγγελέας».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline