Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019  16:47:09

Με ανοικτά χαρτιά ο Γιάννης Ρουμπάτης ξεσκεπάζει τους συκοφάντες-υπονομευτές στην ΕΥΠ. Ποιές οι βρωμιές εναντίον του και ποιοί οι αρουραίοι των υπονόμων. Κύριο

Απόλυτη η στήριξη και εμπιστοσύνη από το Μαξίμου. Οι ψυχρές σχέσεις Ρουμπάτη- Τόσκα και η δυσαρέσκεια Καραμανλή- Παυλόπουλου για την απομυθοποίηση του σχεδίου δολοφονίας « Πυθία».

Από καιρό ήταν γνωστό ότι ο διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης είχε γίνει στόχος πολεμικής και προσπάθειας φθοράς από τρείς κύκλους αντίθεσης. Μάταια γιατί όσο το δημοκρατικό ήθος του, οι εθνικές επιτυχίες που έχει στο ενεργητικό του και η αποτοξίνωση της υπηρεσίας από « σάπια πρόσωπα και παραγοντισμούς», του εξασφάλιζαν μέχρι σήμερα την στήριξη και τον έπαινο του Μεγάρου Μαξίμου΄ και προσωπικά του Πρωθυπουργού.

Οι τρείς κύκλοι αντίθεσης-πολεμικής ήταν το επιτελείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη΄ Νι,.Τόσκα και ο ίδιος προσωπικά, που δεν αποδέχθηκε ποτέ τα μεγάλα περιθώρια αυτονομίας του κ.Ρουμπάτη και την απευθείας αναφορά-συνεργασία του με το Μαξίμου .Ο δεύτερος κύκλος και χειρότερος ήταν συγκεκριμένα πρόσωπα «αρουραίοι των υπονόμων» από τον χώρο της ΕΥΠ και οι βρωμιές, που διοχέτευαν εναντίον του, αρχικά σε περιθωριακά-κίτρινα έντυπα. Συνέχισαν όμως προκαλώντας την θαρραλέα αντίδραση του διοικητή της ΕΥΠ. Ο τρίτος κύκλος πολεμικής, χαλαρότερος, ήταν από συνεργάτες του Κώστα Καραμανλή και του Προκόπη Παυλόπουλου, καθώς ο ευσυνείδητος Ρουμπάτης ερεύνησε και διαπίστωσε ότι το περίφημο δολοφονικό σχέδιο κατά του πρώην Πρωθυπουργού ήταν φρέσκος αέρας, επινόηση σκόπιμη εάν όχι ύποπτη από Ρώσσο πράκτορα.(και με αφελή-επιπόλαιο διευθυντή της ΕΥΠ)

Ειδικότερα, καθώς ο δεύτερος κύκλος άρχισε να μεθοδεύει νέα βρώμικες τακτικές φθοράς ο Ρουμπάτης φέρεται όχι μόνο να μη επέλεξε την τακτική της σιωπής, της αδιαφορίας και της όποιας συγκάλυψης αλλά αντίθετα να αντεπιτέθηκε με «ανοικτ ά χαρτιά» σε συγκεκριμένες παράγοντες της Πολιτείας και των ΜΜΕ , αποκαλύπτοντας πρόσωπα και καταστάσεις της θλιβερής λασπολογικής επιχείρησης (με τέσσερις βρώμικες κατηγορίες, πάντα ανώνυμες και δόλιες). Με νέες δόλιες διαρροές και αποστολές ανώνυμων κατηγοριών σε Υπουργούς, βουλευτές, δημοσιογράφους κλπ

Γενικό αντικειμενικό συμπέρασμα ότι υπάρχει σχετικά συντεταγμένο σχέδιο σαμποτάζ, δυσφήμισης και αποσταθεροποίησης της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) ,με τρία πρόσωπα σε επαίσχυντο ρόλο και με επαίσχυντο παρελθόν.. Αποκαλύπτονται συγκεκριμένες ενέργειες οι οποίες έχουν προαποφασιστεί, ενώ υποδεικνύονται επίσης οι εμπλεκόμενοι επίδοξοι συνωμότες. Οι οποίοι εξυφαίνουν σενάρια ανατροπής και πρόκλησης εσωτερικής αναταραχής στην ΕΥΠ μέσω της διασποράς συκοφαντικών κατηγοριών. Οι στόχοι που έχουν επιλέξει είναι κατ' αρχάς ορισμένα ανώτατα στελέχη της ΕΥΠ, αλλά και η ίδια η Υπηρεσία ως θεσμός.

Οι φερόμενοι σαν συνωμότες κατά της ΕΥΠ είναι άνθρωποι που, με διαφορετικό τρόπο ο καθένας, σχετίζονται ή έχουν σχετιστεί στο παρελθόν με την Υπηρεσία:

Ανώτατο στέλεχος της ΕΥΠ που συνομίλησε με δημοσιογράφους, αποδίδει το ενορχηστρωμένο σχέδιο κατά του Διοικητή της ΕΥΠ σε δυο σκοτεινά πρόσωπα.-πρωτεργάτες.

«Κατάσκοπος τρίτης -μη φίλιας- χώρας»

Το πρώτο πρόσωπο είναι πρώην Πρόεδρος των συνδικαλιστών της ΕΥΠ και κατηγορείται ευθέως από ανώτατο στέλεχος της Κατεχάκη ως «κατάσκοπος τρίτης –μη φιλικής προς την Ελλάδα- χώρας».

Ο συγκεκριμένος πρώην Πρόεδρος έχει απολυθεί από την ΕΥΠ, καθώς έχει καταδικαστικές αποφάσεις ή υποθέσεις που βρίσκονται στη Δικαιοσύνη. Μεταξύ άλλων κατηγορείται για απάτη σε βάρος του Δημοσίου, αφού φέρεται ότι είχε υπό την κατοχή του 3.000 έγγραφα της υπηρεσίας, απάτη κατ' εξακολούθηση, με χορήγηση διπλωμάτων για συνεχιζόμενη εκπαίδευση, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, για διακίνηση πλαστών εγγράφων που εμφάνιζαν ψευδώς τέσσερις δημοσιογράφους (Τάσο Τέλλογλου, Ιωάννα Μάνδρου, Κώστα Βαξεβάνη και Βασίλη Λαμπρόπουλο) ως... πράκτορες της ΕΥΠ, αλλά και για κατασκοπεία κατ' εξακολούθηση (σύμφωνα με το άρθρο 144) και ψευδή βεβαίωση κατ' εξακολούθηση. Κατηγορείται επίσης ότι διέρρευσε σε ψυχίατρο στο Κέιμπριτζ της Αγγλίας το αρχείο προσωπικών εξετάσεων με τα «ψυχομετρικά τεστ» όλων των υποψηφίων στην ΕΥΠ!

Συνέργεια με αμφιλεγόμενο πρόσωπο

Ο πρώην Πρόεδρος κατηγορείται επίσης για συνέργεια με πρόσωπο που πρόσφατα- όπως αποκαλύφθηκε- είχε αποστείλει στον Πάνο Καμμένο sms, ζητώντας του να μεσολαβήσει στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και που έχει καταδικαστεί για απάτη. Το συγκεκριμένο πρόσωπο διέφυγε στο εξωτερικό –μεταξύ των άλλων και στη Δανία που βρίσκεται σήμερα- και ενώ εκκρεμούσε εναντίον του ένταλμα σύλληψης έζησε για τέσσερα χρόνια στην Κωνσταντινούπολη. Το διάστημα αυτό είχε επιστρέψει με πρωτοβουλία της ΕΥΠ στη χώρα μας –για μια ή δυο ημέρες στη Κω- και εν συνεχεία επέστρεψε στην Τουρκία. Σήμερα η Αθήνα αναμένει την έκδοσή του από τη Δανία στη χώρα μας και αρμόδιες πηγές απορούν γιατί καθυστερεί ακόμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος βρίσκεται σε επαφή με τη Χρυσή Αυγή, στελέχη της οποίας τον υπερασπίζονται δημοσίως. Ρόλο παίζει και μία γυναίκα, που αποτελεί το τρίτο πρόσωπο στην ιστορία.

Το Σχέδιο "Πυθία" και η δυσαρέσκεια Καραμανλή-Παυλόπουλου

Η ηγεσία της ΕΥΠ προβληματίζεται και από τις διαστάσεις που έχει λάβει το Σχέδιο "Πυθία", που έκανε λόγο για παρακολούθηση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από ξένες δυνάμεις και για προσπάθεια δολοφονίας του και αποσταθεροποίηση της χώρας. Η υπόθεση ξεκίνησε από επιστολή (12-1-2009) του Διοικητή Μονάδας Θεσσαλονίκης της ΕΥΠ Γ. Κ., που απέστειλε ενημερωτικό σημείωμα με αναφορά στην πηγή ΣΘ13. Η πηγή ΣΘ13 ενημέρωσε ότι σύμφωνα με πληροφορίες Ρωσικής Υπηρεσίας Ασφαλείας είχε στοχοποιηθεί ο τότε πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής και παρακολουθούνταν η διαδρομή του από την οικία του μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου και αντιστρόφως.

Από την υπόθεση είχαν διαρρεύσει δυο έγγραφα που είχαν δημοσιοποιηθεί στα «Επίκαιρα» και τα οποία από τον τότε Διοικητή της ΕΥΠ Ι. Κοραντή είχαν αποσταλεί στον Κώστα Καραμανλή, αλλά και στον τότε υπουργό Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης (και σήμερα Πρόεδρο της Δημοκρατίας) Προκόπη Παυλόπουλο. Το δεύτερο επέμενε ότι κλιμάκιο που δραστηριοποιούνταν στην Ελλάδα και το Μάιο του 2008 για προστασία των τηλεπικοινωνιών του Κ. Καραμανλή διαπίστωσε ότι ομάδα 20 ατόμων χρησιμοποιούσε διάφορα αυτοκίνητα για να παρακολουθεί τον Κώστα Καραμανλή κατά τη διαδρομή από το Μαξίμου στο σπίτι του και αντιστρόφως. Το διάστημα, μάλιστα, 20-26 Απριλίου 2008 έγινε συμπλοκή στη Ν. Μάκρη μεταξύ του κλιμακίου και ατόμων που ανήκαν στην εικοσαμελή ομάδα παρακολούθησης του πρώην πρωθυπουργού. Στη συμπλοκή η ομάδα εγκατέλειψε το όχημα και σε αυτό βρέθηκαν όπλα, εκρηκτικά, χάρτες και ξηρά τροφή. Τα υλικά, μάλιστα, δεν έμειναν στη χώρα μας, αλλά μεταφέρθηκαν σε ειδικά εργαστήρια της Μόσχας, όπου και εξετάστηκαν. Το δε σχέδιο οργανώθηκε από μυστικές δυτικές υπηρεσίες και «ομόλογη υπηρεσία του Ισραήλ».

Νέο έγγραφο "καίει" την υπόθεση

Σύμφωνα, ωστόσο, με τον ανώτατο αξιωματούχο της ΕΥΠ, υπάρχει και τρίτο έγγραφο, που δεν είδε το φως της δημοσιότητας.
Το έγγραφο (509/17-3-2009) αυτό ακυρώνει τα δυο πρώτα καθώς σημειώνει μεταξύ άλλων πως παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε η υπηρεσία να ελέγξει την αξιοπιστία της πηγής ουδέν στοιχείο προέκυψε προς την κατεύθυνση της επιβεβαίωσης της πληροφορίας. Και πως κατόπιν τούτου εκτιμάται ότι τουλάχιστον από πλευράς του ρώσου αξιωματούχου που προσκόμισε το πληροφοριακό υλικό επιχειρήθηκε η παραπληροφόρηση των αρμοδίων αρχών της χώρας μας για αξιοποίηση συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων.
Σύμφωνα, μάλιστα, με την ίδια πηγή, το συγκεκριμένο έγγραφο δεν έχει δοθεί στη Δικαιοσύνη.

Σχεδόν εξυπακούεται ότι εις βάρος των δύο επίδοξων πρωτεργατών της απόπειρας αποσταθεροποίησης της ΕΥΠ υπάρχουν σαφείς υπόνοιες ότι στην πραγματικότητα εξυπηρετούν συμφέροντα ξένων μυστικών υπηρεσιών. Με άλλα λόγια ότι είναι πράκτορες (πιθανώς πρώην διπλοί) για λογαριασμό «μη δυτικών δυνάμεων» όπως υπογραμμίζεται στις αναφορές γι' αυτούς. Με το βλέμμα να στρέφεται, εύλογα, προς διεύθυνση αντολική/βορειοανατολική.
Στους προηγούμενους δύο θα πρέπει να προστεθούν τουλάχιστον άλλος ένας εν ενεργεία εξωτερικος ή «περιφερειακός» συνεργάτης της Υπηρεσίας. Γύρω από αυτό τον βασικό πυρήνα της συνωμοσίας πιθανώς κινούνται διάφορα άλλα πρόσωπα, σε στενή ή πιο απόμακρη σχέση με την ΕΥΠ.

Ωστόσο, ταυτόχρονα με τους συνωμότες υπάρχει ένας αντίπαλος κύκλος ανθρώπων. Που λειτουργεί σαν «εσωτερική αντικατασκοπία» και αγρυπνά για την προστασία της ΕΥΠ από κάθε είδους εχθρούς. Είναι ένας μηχανισμός που προσπαθεί να αναχαιτίσει την κακόβουλη επιχείρηση, η οποία θεωρείται πως βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για τα εθνικά ζητήματα εξαιτίας των συνεχών προκλήσεων από τις γείτονες χώρες, δηλαδή ακριβώς όταν η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και σε διαρκή συναγερμό, οποιαδήποτε υπόνοια εσωτερικής σύγχυσης δεν απέχει από την εθνική μειοδοσία. Οποιαδήποτε επίθεση στην ΕΥΠ στοχεύει στην απόσπαση της προσοχής του μηχανισμού της από την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων της Ελλάδας. Οι επιπτώσεις ενός ολέθριου σεναρίου αυτού του είδους ισοδυναμούν με έγκλημα κατά της πατρίδας.

Τα «χτυπήματα» της συνωμοσίας

Η «αντικατασκοπία» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών φαίνεται να έχει αποσπάσει τα βασικά μέρη του σχεδίου ανατροπής. Οι συνωμότες ετοιμάζονται να κατηγορήσουν συγκεκριμένα πρόσωπα με πρώτο τον διοικητή Γιάννη Ρουμπάτη, καταλογίζοντας τα εξής -«εντελώς αβάσιμα και συκοφαντικά» όπως τονίζουν οι πηγές:

1) Υψηλά ιστάμενα στελέχη της ΕΥΠ έχουν στήσει μια ολόκληρη «επιχείρηση», εντελώς παράνομη αλλά εξαιρετικά προσοδοφόρα, πουλώντας βίζες με το αζημίωτο. Με συνοπτικές διαδικασίες και παρακάμποντας τις νόμιμες διατυπώσεις, χορηγούν άδειες επίσκεψης και παραμονής σε ξένους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν καθ' οιονδήποτε τρόπο στην Ελλάδα.

2) Τα πρόσωπα που θα «ξεσκεπάζονται» κατηγορούνται ότι έχουν συστήσει περίπου 20 εταιρείες στην Ιταλία, μέσω των οποίων διακινούν παρανόμως μετανάστες και πρόσφυγες που προσπαθούν να περάσουν στην Ευρώπη με πρώτο προορισμό από τις χώρες τους τα ιταλικά παράλια.

3) Συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των ανώτατων στελεχών της ΕΥΠ έχει ενοικιάσει σε άνθρωπο που φέρεται να εμπλέκεται στο οργανωμένο έγκλημα διαμέρισμα ιδιοκτησίας του σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας.

4) Για την απαραίτητη σε τέτοιου είδους σενάρια ροζ απόχρωση, οι συνωμότες, σύμφωνα με τις πηγές, θα αφήσουν να διαρρεύσει στη δημοσιότητα «καυτό» υλικό. Βάσει αυτού υποτίθεται ότι θα αποδεικνύεται ότι ανώτατα στελέχη της ΕΥΠ παρενοχλούν σεξουαλικώς υπαλλήλους της Υπηρεσίας.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα