Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019  22:25:17

MY SERVICES: Όταν η τέχνη «σερφάρει» με ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Το ασφαλές «σερφάρισμα» των παιδιών στο διαδίκτυο μέσα από ένα θεατρικό έργο, διδακτικό , φροντισμένο ως παράσταση, αληθινή κοινωνική προσφορά μαζί με την καλής ποιότητας ψυχαγωγία,με την υποστήριξη της γνωστής επιχείρησης υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών MY SERVICES.


Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στους μαθητές του δήμου Γλυφάδας είχε η θεατρική παράσταση με τίτλο: «Εκπαιδεύοντας τον παππού στο διαδίκτυο».
Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών, το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ - ΕΔΔΥΠΠΥ (Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων) σε συνεργασία με τον Δήμο Γλυφάδας, το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου , διοργάνωσαν, την Τετάρτη 9 Μαΐου, στο Δημοτικό Θέατρο Γλυφάδας «Μελίνα Μερκούρη,» την δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης μαθητών ΣΤ΄ Δημοτικού με θέμα την ασφάλεια στο διαδίκτυο, το ρόλο της οικογένειας και τον ψηφιακό αναλφαβητισμό.

myservices1Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε θεατρική παράσταση με τίτλο:

«Εκπαιδεύοντας τον παππού στο διαδίκτυο», ενώ συντονιστής της συζήτησης ήταν ο κ. Γιώργος Κορμάς, Υπεύθυνος Γραμμής Βοήθειας Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου και επιστημονικός υπεύθυνος των ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κ. Αναστασία Αργυροπούλου και ο Διευθυντής του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία MY SERVICES., γνωστή για τις υψηλές της προδιαγραφές στις υπηρεσίες κάθε είδους και ειδικότητας, το μεγάλο προσωπικό σε θέματα ασφαλείας και σε άλλους εργασιακούς τομείς από τις φυλάξεις γνωστών υπηρεσιών έως μεγάλων ξενοδοχειακών και γενικότερα τουριστικών μονάδων.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα