Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019  16:25:47

Ο Τ. Ερντογάν χωρίς χαλινό και φθονερός, πάλι κατά οίκων αξιολόγησης Ευρώπης-ΗΠΑ και κατά της Ελλάδος.: Κύριο

«Είναι ακροβάτες, αναβάθμισαν τη χρεοκοπημένη Ελλάδα, που δεν έχει να πληρώσει τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων» τονίζει δημαγωγικά και ανακρίβειες.

Δημαγωγός, ζηλόφθονος, στρεβλωτής και δημαγωγός ολκής,. Με φανατισμούς, αλαζονεία και ανακρίβειες. Νέα επίθεση κατά των οίκων αξιολόγησης εξαπέλυσε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες ο Ταγίπ Ερντογάν.

Σφόδρα ενοχλημένος από τις εκτιμήσεις διεθνών οίκων για την τουρκική οικονομία, ο «σουλτάνος» διερωτήθηκε ρητορικά: «Συγγνώμη δηλαδή, αλλά δεν μπορούν να πληρώσουν τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων. Πώς γίνεται αυτή η αναβάθμιση;». Και για να μην αφήσει καμία αμφιβολία πρόσθεσε: «Στην Ελλάδα αναφέρομαι».

Οσο για τους οίκους αξιολόγησης ο Ερντογάν είπε χαρακτηριστικά: «Αφήστε αυτούς, μην τους δίνετε σημασία, είναι ακροβάτες. Αυτοί έναν γείτονα που τελείωσε και χρεοκόπησε, τον αναβάθμισαν τέσσερις βαθμίδες. Αυτοί λαμβάνουν νέα χρέη και ζουν με αυτά».
Για να ολοκληρώσει υποστηρίζοντας: «Προσπάθησαν να μας πνίξουν σε μικρά κύματα. Είμαστε όλοι μαζί στα ασφαλή λιμάνια της χώρας μας».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα