Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019  16:25:34

F.Times αποκαλύπτει διεθνώς: Η σύζυγος του κ. Γ. Στουρνάρα αντεπιτίθεται και μηνύει τον υποτονικό υπουργό Υγείας κ.Ξανθό και τον αρειμάνιο αναπληρωτή κ.Πολάκη. Κύριο

Εφυγαν οι πρωτοβουλίες από τα χέρια τους, σκόρπισαν και απέτυχαν στους στόχους τους. Ιδιαίτερα εκείνοι του αρειμάνιου αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ.Παύλου Πολάκη, τιμητή των πάντων.

Οι πρωτοβουλίες πλέον, όpως συμβαίνει με τους «δέκα ενόχους πολιτικούς» για την υπόθεση-φιάσκο NOVARTIS όσον αφορά αυτούς και έχουν περάσει στα πολλά πολιτικά τους θύματα. Με ισχυρισμούς μειωτικούς, ατεκμηρίωτους, αστήρικτους, στους οποίους άρχισαν πλέον να αντιδρούν έντονα μετά την πρώτη δικαίωση τους. Διεθνή διάσταση έχει αποκτήσει η μήνυση που έχει υποβάλει κατά του Ανδρέα Ξανθού και του Παύλου Πολάκη η Λίνα Νικολοπούλου- Στουρνάρα, δεινώς συκοφαντηθείσα, αφού στη συγκεκριμένη υπόθεση αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα των Financial Times.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κυρία Νικολοπούλου ισχυρίζεται ότι ο κ. Ξανθός και ο κ. Πολάκης ακύρωσαν παράνομα ένα πρότζεκτ που υποστηρίζεται από την ΕΕ και στο οποίο εμπλέκεται η εταιρεία της, υπονομεύοντας με αυτόν τον τρόπο την επαγγελματική της υπόληψη.

Η Λίνα Νικολοπούλου, σύμβουλος στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και σύζυγος του Γιάννη Στουρνάρα, σε συνέντευξή της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υφίσταμαι παρενόχληση από τις δικαστικές αρχές για περισσότερο από ένα χρόνο σχετικά με αυτό το συγκεκριμένο πρότζεκτ, παρότι η συμμετοχή της εταιρείας μου κρίθηκε ικανοποιητική από τους ελεγκτές σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα