Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019  22:57:03

Θρασύ προσκλητήριο του ασύδοτου «Ρουβίκωνα» για νέα μέλη προς ......πανελλήνια «δράση» και για οικονομική ενίσχυση! Κύριο

Φαίνεται ότι δεν είχε καμία σοβαρή απήχηση το προσκλητήριο πριν ένα μήνα για προσέλευση εθελοντών στα Εξάρχεια προς στρατολόγηση μελών και ενημέρωση-ενίσχυση για τους σκοπούς της οργάνωσης.

«Προσκλητήριο» για την ενίσχυση του Ρουβίκωνα, με την ένταξη στις τάξεις του νέων μελών, αλλά και με την οικονομική του ενίσχυση, απηύθυνε ο επικεφαλής της μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

Σε αυτή την περίπτωση, ο επικεφαλής της αντιεξουσιαστικής ομάδας υπόσχεται παρουσία «και στο τελευταίο χωριό».

«Ο μόνος λόγος που δεν πηγαίνουμε για παρέμβαση όπου γίνονται εργατικά ατυχήματα και δολοφονίες εργατών, είναι επειδή έχουμε ακόμα λίγο κόσμο και πολύ περιορισμένους οικονομικούς πόρους. Αν έρθει κόσμος στην ομάδα και ενισχυθούν οι δυνάμεις μας θα πάμε και στο τελευταίο χωριό» τονίζει χαρακτηριστικά.

Σε νέο έμμεσο «προσκλητήριο» για τη στρατολόγηση νέων μελών προχώρησε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Ειδικότερα, εξηγώντας γιατί η αναρχική ομάδα δεν κάνει «παρεμβάσεις» σε σημεία όπου γίνονται «εργατικά ατυχήματα και δολοφονίες εργατών» το ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα υποστηρίζει ότι αυτό συμβαίνει »επειδή έχουμε ακόμα λίγο κόσμο και πολύ περιορισμένους οικονομικούς πόρους».

Με αυτή τη λογική ζητά τέλος να ενισχυθούν οι «δυνάμεις» του Ρουβίκωνα γιατί έτσι, όπως γράφει, «θα πάμε και στο τελευταίο χωριό».

Είναι η δεύτερη φορά που ζητείται ενίσχυση του Ρουβίκωνα με αυτόν τον τρόπο καθώς πριν από μερικές εβδομάδες - μετά την επίθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας - είχε απευθυνθεί από το ίδιο πρόσωπο παρόμοια πρόσκληαη.

Δείτε την ανάρτηση:

kalaitzidis

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα