Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019  07:46:58

Οι 135 επίλεκτοι του Κυριάκου Μητσοτάκη για να ανανεώσει τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Από σήμερα ο λιθοβολισμός ή ο έπαινος από γνωστούς και συναδέλφους τους. Ποιοί και ποιες είναι... Κύριο

Πρόκειται για πρόσωπα από όλη την Ελλάδα, ποικίλλων προελεύσεων, σπουδών και εμπειριών, τα οποία αναδείχθηκαν από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ και θα είναι υποψήφιοι βουλευτές, Ευρωβουλευτές αλλά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Δύο χρόνια µετά τη δηµιουργία του Μητρώου Στελεχών, η ΝΔ κατέληξε σε 135 καινούργια «γαλάζια» στελέχη, τα οποία θα τοποθετηθούν ως υποψήφιοι βουλευτές ή υποψήφιοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και ως κοµµατικά στελέχη.

Η λίστα περιλαµβάνει µηχανικούς, δικηγόρους, γιατρούς, επιχειρηµατίες, καθηγητές, µάνατζερ, αλλά και µία βιολόγο-ερευνήτρια, έναν ηθοποιό, µία γυµνάστρια, µία αρτοζαχαροπλάστρια κ.ά και την αποκάλυψαν τα «Παραπολιτικά».

Οι 135 έλαβαν προσκλήσεις και έδωσαν το «παρών» στην πανηγυρική εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη για τα 44α γενέθλια της Ν∆, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ξεχωριστή αναφορά στο Μητρώο και στην ανάδειξη µιας νέας γενιάς στελεχών.
«...Μία πρωτοβουλία στην οποία ανταποκρίθηκαν χιλιάδες πολίτες, αξιολογήθηκαν και οι πρώτοι 150 συμπολίτες μας που αναδείχθηκαν από τις διαδικασίες του μητρώου είναι μαζί μας και αρκετοί θα μετάσχουν και στα ψηφοδέλτια του κόμματος», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση για τα γενέθλια της ΝΔ.
Το Μητρώο Στελεχών είναι η προσπάθεια του προέδρου της ΝΔ να ανανεώσει, µε νέα πρόσωπα από την κοινωνία, το κόμμα. Ο καθένας µπορούσε να δηλώσει συµµετοχή µέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρµα www. ananeosi.nd.gr.

onomata     onomata2

onomata3

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα