Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019  19:43:08

Μετά τον Ηλία Ψινάκη νέα παράταση να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου για τη εγκληματική περίπτωση των 99 θανάτων στο Μάτι. Κύριο

Πρώτη στη λίστα μαζί με τον Ψινάκη των υπόπτων, που ανακρίνονται για τέλεση βαρύτατων αδικημάτων. Παράλληλα ανακρίνεται από τη Δικαιοσύνη για τις βαρύτατες ευθύνες, που της έχουν αποδοθεί από τοπικούς παράγοντες, κατοίκους και ΜΜΕ για την τραγωδία των 24 νεκρών στη Μάνδρα Αττικής.

Νέα προθεσμία για τις 22 Νοεμβρίου ζήτησε πήρε η Περιφερειάρχης Αττικής προκειμένου να παράσχει στις εισαγγελικές αρχές εξηγήσεις για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Υπόθεση η οποία της έχει κοστίσει σοβαρά προσωπικά και πολιτικά και μάλλον υπονομεύει κάθε ελπίδα να επανεκλεγεί Περιφερειάρχης Αττικής στις επόμενες εκλογές. Οι αντίπαλοι της υποστηρίζουν ότι θα συντριβεί εκλογικά δεδομένου ότι η τετραετής απραξία της σε μεγάλα και σοβαρά έργα και προγράμματα δράσης σκιάζεται από τι τραγωδίες και στο Μάτι και στη Μάνδρα.

Η κυρία Δούρου είναι ένα από τα 20 πρόσωπα, και μάλιστα πρώτη στη λίστα, με δεύτερο τον δήμαρχο Μαραθώνα- Ματι Ηλία Ψινάκη που έχουν κληθεί ως ύποπτα σε ανωμοτί κατάθεση, σχετικά με πράξεις και παραλείψεις τους αναφορικά με την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου με τουε 99 νεκρούς συνολικά. Πρώτη στη λίστα μαζί με τον Ψινάκη των υπόπτων, που ανακρίνονται για τέλεση βαρύτατων αδικημάτων. Παράλληλα ανακρίνεται από τη Δικαιοσύνη για τις βαρύτατες ευθύνες, που της έχουν αποδοθεί από τοπικούς παράγοντες, κατοίκους και ΜΜΕ για την τραγωδία των 24 νεκρών στη Μάνδρα Αττικής.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα