Σάββατο 11 Ιουλίου 2020  21:11:22

Η παντοδύναμη Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη στα δύσκολα. Η «Δημοκρατία» την επικρίνει ότι αξιοποίησε επιβαρυντικά στοιχεία για την υπόθεση Novartis. Κύριο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για το ακριβώς αντίθετο. Γεωργιάδης: Ο μάρτυρας Μανιαδάκης μου είπε ότι η Τουλουπάκη τον πίεζε να πει ότι έδωσε βαλίτσες σε εμένα και τον Σαμαρά.

Σε και νέα, μεγάλης σημασίας αποκάλυψη έκανε ο Αδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με την υπόθεση Novartis, δηλώνοντας πως ο Νίκος Μανιαδάκης του αποκάλυψε πως η Ελένη Τουλουπάκη ήταν εκείνη που τον πίεζε να μιλήσει για βαλίτσες με χρήματα προς τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1, είπε πως σε συνομιλία που είχε με τον πρώην προστατευόμενο μάρτυρα, ο Νίκος Μανιαδάκης του είπε πως η εισαγγελέας διαφθοράς κ. Τουλουπάκη τον πίεζε να πει ότι έδωσε βαλίτσες με χρήματα στον ίδιο και στον πρώην πρωθυπουργό.
«Επειδή δεν θέλησε να το κάνει, γιατί θα έμπλεκε και ο ίδιος, φτάσαμε να γίνει κατηγορούμενος», συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ακόμη ότι εφόσον ο κ. Μανιαδάκης μηνύσει τους άλλους δύο προστατευόμενους μάρτυρες, τότε ο ίδιος θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές σε βάρος των άλλων δύο.

«Δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα, αλλά θα κάνω μήνυση και κατά της Τουλουπάκη, γιατί παραβίασε το καθήκον της και τον νόμο σε όλο τον χειρισμό της υπόθεσης Novartis», τόνισε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε ότι με δεδομένο πως οι καταθέσεις του κ. Μανιαδάκη έχουν ακυρωθεί, πλέον η όλη διαδικασία είναι άκυρη.

Η «Δημοκρατία» κατηγορεί την Τουλουπάκη ότι αγνόησε στοιχεία φωτιά για την υπόθεση Novartis

Την Ελένη Τουλουπάκη βάζει στο στόχαστρο η εφημερίδα «Δημοκρατία», κατηγορώντας την ότι αγνόησε στοιχεία- φωτιά του FBI στην υπόθεση Novartis.

Το δημοσίευμα φωτογραφίζει την εισαγγελέα διαφθοράς, αναφέροντας ότι αρνήθηκε να παραλάβει αποδείξεις σε βάρος πρώην υπουργού. «Εισαγγελέας αγνόησε στοιχεία- φωτιά του FBI», είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της «Δημοκρατίας». «Αρνήθηκε να παραλάβει (στη Βιέννη) τις αποδείξεις σε βάρος πρώην υπουργού. Ισχυρίστηκε (όπως και ο Διώτης, που καταδικάστηκε για τη "λίστα Λαγκάρντ") ότι οι ελληνικές Αρχές δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν παρανόμως κτηθέντα αποδεικτικά μέσα», αναφέρει ακόμη η εφημερίδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι γνωστό πως η εφημερίδα «Δημοκρατία» κινείται στον χώρο της συμπολίτευσης και απηχεί τις απόψεις Καμμένου, καθώς και τις απόψεις της «καραμανλικής» συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ.
Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία»

dimokratia3

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline