Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020  02:02:41

Στ. Μάνος κατά Ευρωπαίων ότι ωφελούν τον Τσίπρα και βλάπτουν την Ελλάδα

Επίθεση στους Ευρωπαίους κάνει ο Στέφανος Μάνος, τους οποίους κατηγορεί ουσιαστικά ότι τα έχουν... βρει με την κυβέρνηση και δεν κάνουν τη δουλειά τους.


Αναφερόμενος στην έλευση του κλιμακίου της τρόικα τις επόμενες εβδομάδες, ο κ. Μάνος τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι «εδώ και αρκετό καιρό οι Ευρωπαίοι έχουν πάψει να πολυενδιαφέρονται για την Ελλάδα. Τη δουλειά τους κάνουν, τα δικά τους συμφέροντα εξυπηρετούν. Έχω όμως και την εντύπωση ότι όσοι έρχονται εδώ να "εποπτεύσουν" παραγνωρίστηκαν με τους εποπτευόμενους».

Παράλληλα, τους ζητά να κάνουν πλήρη, λεπτομερή και αντικειμενική περιγραφή της κατάστασης της χώρας, διαφορετικά, ζητά «να μην ξαναπατήσουν εδώ».
Αναλυτικά τι έγραψε ο Στέφανος Μάνος:

«Δεν γνωρίζω αν τις αναρτήσεις μου στο facebook τις διαβάζουν εργαζόμενοι σε ευρωπαϊκές πρεσβείες. Ελπίζω να τις διαβάζουν, επειδή η σημερινή απευθύνεται κυρίως σε αυτούς.

Τις επόμενες εβδομάδες θα έλθει στην Ελλάδα κλιμάκιο της τρόϊκα για να συντάξει την έκθεση ενισχυμένης εποπτείας.
Εντύπωσή μου είναι ότι εδώ και αρκετό καιρό οι Ευρωπαίοι έχουν πάψει να πολυενδιαφέρονται για την Ελλάδα. Τη δουλειά τους κάνουν, τα δικά τους συμφέροντα εξυπηρετούν. Έχω όμως και την εντύπωση ότι όσοι έρχονται εδώ να "εποπτεύσουν" παραγνωρίστηκαν με τους εποπτευόμενους.
Ως Έλληνας που θέλει το συμφέρον της Ελλάδας απαιτώ από τους επόπτες πλήρη, λεπτομερή και αντικειμενική περιγραφή της κατάστασης μας. Και ας πατήσουν κάλους. Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς. Ως Έλληνας θέλω την πλήρη αλήθεια και μόνο αυτή.

Θα περιμένω την έκθεση του Ιανουαρίου. Αν δεν ικανοποιεί τα πιο πάνω κριτήρια, θα προτείνω να αντικατασταθούν όλοι όσοι έρχονται στην Ελλάδα ως μέλη της τρόϊκα με άλλους. Να μη ξαναπατήσουν εδώ. Δεν θα χαίρουν εμπιστοσύνης».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline