Τρίτη 23 Ιουλίου 2019  20:31:51

Η Κυβέρνηση, όπως κάθε χρόνο από το 2015, δεν ανησυχεί ιδιαιτέρως από τους αγρότες. Πιστεύει στον συνήθη εκφυλισμό των κινητοποιήσεων τους και την επιστροφή στα χωριά με άδεια χέρια. Οι απειλές τους για τις επόμενες ημέρες, άρχισαν σκληραίνουν. Κύριο

«Τελεσίγραφο» μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας δίνουν στην κυβέρνηση οι αγρότες.

Πιστεύουν στο Μαξίμου ότι θα συμβεί και εφέτος ότι κάθε Φεβρουάριο με τους αγρότες από το 2015. Κινητοποιήσεις κατά έθιμο, επαναστατική γυμναστική με αποκλεισμούς και μπλόκα, αδιαλλαξία της Κυβέρνησης, αποτυχία, απογοήτευση, επιστροφή με άδεια χέρια στα χωριά και πάλι. Αυτοί όμως απειλούν και αξιώνουν. να οριστεί ραντεβού με κλιμάκιο υπουργών - Σε διαφορετική περίπτωση την Τρίτη θα κόψουν ξανά την Ελλάδα στα δύο, στον κόμβο του Πλατύκαμπου
«Τελεσίγραφο» στην κυβέρνηση μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας προκειμένου να ορίσει ραντεβού με κλιμάκιο υπουργών έδωσαν οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας σε συνέλευση που είχαν το μεσημέρι της Κυριακής.

Όπως αποφάσισαν αν μέχρι τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας δεν έχει οριστεί το ραντεβού, τότε θα υπάρξει νέα κινητοποίηση με παρόμοιο στόχο - να κοπεί η Ελλάδα στα δύο - με αυτόν του Σαββάτου όταν και απέκλεισαν τις σήραγγες στα Τέμπη.

Το ραντεβού των αγροτών, αν δεν έχει υπάρξει ραντεβού μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, θα είναι για την Τρίτη στις 4 το απόγευμα στον κόμβο του Πλατύκαμπου.

Οι αγρότες δεν αποκλείουν, μάλιστα, να προχωρήσουν σε κάθοδο στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους αλλά και να κάνουν και άλλες αιφνιδιαστικές κινήσεις.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα