Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019  14:05:20

Στην πιο φιλική περιφέρεια του ΣΥΡΙΖΑ το 2015, την Κρήτη ο Τσίπρας για τέσσερις ημέρες.: Το πρόγραμμά του σε Ηράκλειο - Ρέθυμνο – Χανιά. Κύριο

Παρελθόν οι άλλοτε δοξαστικές υποδοχές με κομματικά «Ωσαννά», τώρα με ισχυρή πλέον αστυνομική συνοδεία και φρούρηση.


Τραυματισμένη η Κυβέρνηση από τις ασυνέπειες της , τις ψεύτικες εξαγγελίες, τη φορολογία των αγροτών και τη Συμφωνία των Πρεσπών, που φαίνεται να έχει και αυτή επηρεάσει αρνητικά τους Κρητικούς. Με μεγάλα ποσοστά φθοράς. Με αντιστάθμισμα κάποια εγκαίνια, κορδέλες και νέες υποσχέσεις. Εγκαίνια στο οδικό τμήμα Γούρνες-Χερσόνησο την Πέμπτη, εγκαίνια της γέφυρας του Χαλεζίου το πρωί της Παρασκευής. Τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν και στον Παύλο Πολάκη, βουλευτή Χανίων, ενόψει και της ψήφου εμπιστοσύνης την άλλη εβδομάδα. Ο Πρωθυπουργός απέφυγε να τον συναντήσει, όπως παλαιότερα, τις ημέρες του Πάσχα και να συνεορτάσουν δημόσια.

Να αντιστρέψει υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ το κλίμα στην Κρήτη επιδιώκει ο πρωθυπουργός, που βρίσκεται στο νησί με την οικογένειά του για τις διακοπές το Πάσχα από το Μεγάλο Σάββατο.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει μάλιστα σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του στα Χανιά το βράδυ της Παρασκευής, τελευταίας ημέρας που θα είχε δυνατότητα να προκαλέσει εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές εάν ήθελε. Νομός στον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε και τους τέσσερις βουλευτές τον Σεπτέμβριο του 2015,ενώ τώρα η ΝΔ θα έχει επικεφαλής την Ντόρα Μπακογιαννη που θεωρείται ότι θα κερδίσει άνετα τις τρείς από τις 4 έδρες του νομού, αφήνοντας απέξω τον περιβόητο Παύλο Πολάκη και με πιθανό μόνο εκλόγιμο τον υπουργό και καθηγητή Γιώργο Σταθάκη. Αλλοτε προνομιακή πολιτικά περιοχή του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρωθυπουργός την Πέμπτη θα βρεθεί στο Ηράκλειο προκειμένου να εγκαινιάσει το οδικό τμήμα Γούρνες-Χερσονησο.

Την Παρασκευή, θα επισκεφθεί το Λασίθι, συνοδευόμενος και πάλι από τον Χρήστο Σπίρτζη, όπου και θα εγκαινιάσει τη γέφυρα του Χαμεζίου.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εμφανίζει και η παρουσία του Παύλου Πολάκη στο πλευρό του πρωθυπουργού, καθώς ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είναι (μαζί με τον Γιώργο Σταθάκη) και βουλευτής Χανίων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα