Σάββατο 8 Μαϊου 2021  23:07:47

Μετά τα ατυχή πειράματα από τα αποτυχημένα σχήματα-καπέλα συνεργασίας με ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ, ΚΙΔΗΣΟ κλπ. οριστικά με τον «Ήλιο του ΠΑΣΟΚ» το Ευρωψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ . Κύριο

Οι λόγοι για τους οποίους η Χαριλάου Τρικούπη επιχειρεί μια αναβάθμιση της ταυτότητας της αλλά όλης της πολιτικής-ιστορικής πορείας του ΠΑΣΟΚ κατά την Μεταπολίτευση.

-Επιλογή-μεταστροφή για την οποία υπήρχε έντονος και πολύμηνος ανάλογος προβληματισμός σε επίπεδο ηγεσίας αλλά και πίεση στελεχών προκειμένου να διευκολυνθεί η επιστροφή ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ στη Χαριλάου Τρικούπη και να αναβαθμισθεί το ΠΑΣΟΚ μετά χρόνια πολλαπλής απαξίωσης του και έντονων διαιρέσεων.

Παράλληλα, με την ιστορική σύνδεση με τους συμβολισμούς στο Κίνημα Αλλαγής έχουν αποφασίσει πως το brand του ΠΑΣΟΚ θα βοηθήσει στην αναγνωρισιμότητα του κόμματος και με ένα άλλου είδους απολογισμό-αποτίμησης της δράσης του κατά τη Μεταπολίτευση. Μαζί βεβαίως με το τραγούδι του Μάνου Λοίζου «Καλημέρα Ηλιε..», για το οποίο αναίρεσε την απαγόρευσε η κόρη του συνθέτη, πρώην ατυχής υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για το Ευρωκοινοβούλιο..

Με τον «ήλιο του ΠΑΣΟΚ» θα κατέβει στις επερχόμενες ευρωεκλογές το Κίνημα Αλλαγής, όπως φαίνεται στο ψηφοδέλτιο που θα μοιραστεί στους ψηφοφόρους στις 26 Μαΐου.

Όπως φαίνεται, τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής εκτιμούν πως το λογότυπο (μαζί με το όνομα) του ΠΑΣΟΚ θα βοηθήσει στην αναγνωρισιμότητα του νέου φορέα, με την ελπίδα ότι θα συγκεντρώσουν υψηλότερο ποσοστό.
Για το λόγο αυτό, δεξιά από το σήμα του Κινήματος Αλλαγής θα βρίσκεται αυτό του ΠΑΣΟΚ, ενώ αριστερά αυτό των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών (PES).

Δείτε το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής:

kinal

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline