Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019  07:52:29

«Σκληρό καπέλο» στη Δικαιοσύνη για χάρη του «φαρμακοχέρη» των 11 δολοφονιών και του «Ρουβίκωνα». Κατακραυγή για τις παρεμβάσεις της απερχόμενης εισαγγελέως του Α.Π και του νεόκοπου υπουργού Δικαιοσύνης. Κύριο

Ντόρα Μπακογιάννη για Κουφοντίνα: Επί κυβερνήσεως Τσίπρα η Δημοκρατία εκβιάζεται και τρομοκρατείται.

-Την Τρίτη συζητείται στον Άρειο Πάγο η αίτηση αναίρεσης για την άδεια του Κουφοντίνα

-Θλιβερή συνέχεια , με αναμίξεις και παρεμβάσεις, με εκβιασμούς της Κυβέρνησης και της Πολιτείας, με δεκάδες βανδαλισμούς, με αρνητικές συνέπειες στο κύρος της Δικαιοσύνης. Με πρωτοφανείς για τα δικαστικά χρονικά διαδικασίες... σούπερ-εξπρές ορίστηκε η συζήτηση για τις 21 Μαΐου - Απροκάλυπτα πολιτικά παίγνια από την εισαγγελέα, αλλά και το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, ώστε να χορηγηθεί άδεια στον «Λουκά» της 17Ν. Με τις ευλογίες του νεόκοπου υπουργού Δικαιοσύνης Μιχ. Καλογήρου.

Πρωτοφανές στα δικαστικά χρονικά του Αρείου Πάγου. Προσδιορίστηκε ήδη με διαδικασίες σουπερ εξπρές να συζητηθεί στο Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου η αναίρεση που άσκησε χθες αργά το βράδυ η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου στο βούλευμα του Συμβουλίου του Πλημμελειοδικείου Βόλου με το οποίο δεν χορηγήθηκε η 7η άδεια στο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.

Χθες Σάββατο, ημέρα αργίας για τα δικαστήρια, προσδιορίστηκε η ημερομηνία συζήτηση της αίτησης αναίρεσης της ανωτάτης εισαγγελικής λειτουργού, που είναι η ερχόμενη Τρίτη. Προχθές οι δικαστικές υπηρεσίες του Βόλου κρατήθηκαν ανοικτά μέχρι αργά τη νύχτα προκειμένου να γίνει δυνατή η υποβολή ένστασης από την κ,Δημητρίου στην νέα απορριπτική απόφαση του δικαστικού συμβουλίου.

Δηλαδή, σε όλο αυτό το απροκάλυπτο πολιτικό παιχνίδι που ξεκίνησε χθες το βράδυ η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δια της Ξένης Δημητρίου προσχώρησε σήμερα και ο Άρειος Πάγος και ειδικά το Ποινικό Τμήμα του.

Δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά ορίστηκε ήδη ο εισαγγελέας που θα κάνει πρόταση προς τους αρεοπαγίτες του Ποινικού Τμήματος και δεν είναι άλλη από την ίδια τη Ξένη Δημητρίου.

Για τους γνωρίζοντες τα δρώμενα στον Άρειο Πάγο η εισαγγελέας Ξένη Δημητρίου συμμετέχει στη σύνθεση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου και στα Ποινικά Τμήματα συμμετέχουν αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και όχι η κυρία Δημητρίου. Φυσικά και έχει δικαίωμα να συμμετέχει στην σύνθεση Ποινικού Τμήματος αλλά αυτό στην καθημερινή πράξη δεν συμβαίνει.

Τώρα, το Ποινικό Τμήμα του Άρειου Πάγου θα αποφασίσει εάν θα κάνει δεκτή η όχι την αναίρεση της κυρίας Δημητρίου. Σε περίπτωση που απορριφθεί η αναίρεση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, δεν θα πάρει την 7η κατά σειρά άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Αντίθετα, σε περίπτωση κατά την οποία αναιρεθεί το βούλευμα θα πρέπει να συνεδριάσει εκ νέου το τριμελές Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου με άλλη σύνθεση όμως, εκτός από αυτή του δίκασε την προηγούμενη φορά, για να κρίνει εκ νέου το αίτημα του πολυισοβίτη για τη χορήγηση της 7ης άδειας του.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα